Murat sonuçtan hiç memnun değil

Renault Servis Sorunları Ve Çözüm Sağlanmaması

Murat
23 Aralık 2022 09:56

2020 model Renault Clio 0.9 Tce aracımda ufak bir tıkırtı sesi mevcuttu. Aracımın garantisi devam ettiği için Renault Mais Ankara şubesine gittim ve sorunumu dile getirdim. Sesin vites halatından kaynaklandığını tespit ve izole ettiklerini söylediler fakat ertesi gün ses tekrarlanıyordu. Tekrar bir randevu süreci geçirip, aracımı servise teslim ettim. Bu sefer ise klima borularının motora yakın geçtiğini, bu boruların birbirine temas ettiği için sorun olduğunu söylediler teknik bilgilerine güvendiğim için onayladım ve yapılmasını istedim. Sorunum yine çözülmedi tekrar randevu aldım, aracıma check-up yapılmasını nerede ne sorun var ise çözülmesini istedim (garanti kapsamında ya da değil). Sanki bunu ben uyduruyormuşum gibi ne koşullarda tekrarlıyor? Biz ses duymuyoruz, ses gelmiyor gibi cevaplar aldım. 2023 şubat ayında garanti sürecim bitiyor bunu gözetip süreci aksatıp garanti bitimini sağlamak mı amaç? Bu kadar uğraştan sonra sorunum çözülmüyorsa artık işin içinde art niyet aramak en doğal hakkım. Siz bir servissiniz ve büyük bir markayı temsil ediyorsunuz fakat sorunun neyden kaynaklandığını, nasıl çözüleceğini bulamıyorsunuz. Parça değişmesi gerektiğini söylüyorsunuz tamam diyoruz, işi bilen kişi zaten siz olduğuna inandığımız için sizi tercih ediyoruz ama bu kadarı fazla 2-3 aylık servis sürecinde giden vaktimi, iş yerimden aldığım izinleri bir kenara bırakın bu kadar emekten sonra sorunum çözülmüyor git-gel döngüsüne dönüyor. Bir şeyleri yaptırmak için bu yola mı başvurmamız gerekiyor? Neden anlayış çerçevesinde sorunlarımızı çözmüyorsunuz?

Fatih

Bende de benzer bir sorun var düşük viteste zırıltı şeklinde bir ses geliyor yüksek hızda yapmıyor sizin durumda aynı mi

Murat

Bende her şekilde devam ediyor genellikle gaz pedalı tetikliyor

Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Aldığım Araç Motor Arızasıyla Yolda Kaldı Değişim Talebim Reddedildi

Aytaç
21 Ekim 14:15
Can sonuçtan hiç memnun değil

Can
01 Mayıs 15:17
Efe sonuçtan çok memnun

Efe
22 Mayıs 14:46
"Merhabalar, Şikayetimi yazdıktan 15 dakika sonra müşteri hizmetlerinden bana dönüş yapan ve tüm süreçte bana çok yardımcı olan Y**** Bey'e çok teşekkür ederim. Aracımdaki tüm kontroller yapıldıktan sonra alternatörde tespit edilen arızayı bana bildirerek garanti süresi biten aracım için marka desteği sağlayarak arızalı malzemeyi çok cüzi bir ücret ile yenisinin değişimi çok hızlı bir şekilde sağlanmıştır. Renault, Ankara Bölge müdürlüğündeki danışman K**** hanıma da ayrıca teşekkür ederim. Aracımdaki sorunu çözerek güvenli bir sürüş yapmamı sağlayan Y**** Bey' e ve Renault genel müdürlüğüne tekrar teşekkür ederim."