Sabri sonuçtan çok memnun

Renault Port Kampanya Kodunu Kullanamıyorum

Renault Port Kampanya Kodunu Kullanamıyorum
13 Ağustos 2024 17:44
Sabri'nin Teşekkür Mesajı
“Aradan uzun zaman geçmesine rağmen, totalenergies ile görüşmeler yapıp, yakıt garanti kampanyasından faydalanmamı sağlayan Renault'a, ilgilenen, kibar ve nazik tavırlarıyla çözüm odaklı yaklaşan müşteri temsilcilerine çok teşekkür ederim.”

Merhabalar
totalenergies yakıt garantisi ile Renault'unuz güvende kampanyası kapsamında hem yakıt garantisinden faydalanmak, hem de 600 TL'lik yakıt hediyesini kullanmak için, Renault Port uygulamasından kampanya kodu alamıyordum. Bunu daha önce hem Renault hem de totalenergies'e bildirdim. Uzun zaman sonra totalenergies geri dönüş yaptı ve Renault ile görüşüldüğünü, ve kampanyadan faydalanabileceğimi söylediler. Hakikaten Renault Port uygulamasından artık kampanya kodu alabiliyorum. Fakat totalenergies uygulamasına bu kodu girdiğimde 'Denediğiniz kod daha önce aktif edilmiş ' uyarısı ile karşılaşıyorum. Halbuki bu kodu ilk defa aldım. Totalenergies ile görüştüm, Renault ile görüşmeniz gerek dediler. Bu konuda yardım talep ediyorum. Daha önce bu kodu herhangi bir Renault çalışanı kullanmadıysa teknik olarak bir sorun olduğunu düşünüyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

13 Ağustos 2024 21:12 (Şikayetten 3 saat sonra)
19 Ağustos 2024 12:08

Semih sonuçtan hiç memnun değil

Semih
01 Mart 2024 10:45
Renault Port Uygulaması Ve Total Akaryakıt Kampanya Mağduriyeti
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Zafer
05 Haziran 2024 20:06
Renault Müşteri Kampanya Mağduriyeti
Renault Müşteri Kampanya Mağduriyeti
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
19 Ocak 2024 11:30