Baycan sonuçtan memnun

Renault Megane Multimedia Ekran Sorunu

06 Nisan 2024 19:51
Baycan'ın Teşekkür Mesajı
“Renault Karen'den başta Özge Hanım olmak üzere emektar tüm işçilere teşekkür ederim. Uzun süre uğraştı emek etti ve çözdüler araçtaki sorunu. Üzerine çokça düşmemin nedeni klima olmaksızın camın buğu yapması ve sürüş güvenliğini tehlikeye atması idi. Sağ olsunlar ilgilenip çözdüler.”

2021 yılında ASF Renault bayisinden alınan Megane 4 aracımıza, aynı bayide eş zamanlı olarak Necvox DVN-A 1144 model Android Multimedya Tesla ekran taktırdık. Garantisi Ekim 2023'te sona erdikten sonra, Mart 2024'te multimedya ekranı arıza yaptı (tamamen kapandı) ve ASF Renault/Gebze'ye giderek durumu anlattım. Her gün aracımla işe gittiğimi ve klima dahil her şeyin aktif olmadığını belirterek durumun aciliyetini ifade ettim. Ekranın Necvox servisine gönderileceği ve işlemin yaklaşık 2 hafta sürebileceği bildirildi.

Eski ekranın varsa onu yerine geçici olarak takabileceklerini söylediler, ancak eski ekranı o sırada evde bulamayınca, işlemin hızlı bir şekilde sonuçlanması için bizzat servis yönlendirmesi ile Necvox servisine giderek cihazın sorununu çözdüm. Cihazın çalıştığını teyit ettikten sonra montaj işleminin servis tarafından yapılabileceğini öğrendim ve tekrar ASF Renault'yu aradım; ancak bana montajın da onarımı yaptıran yere yaptırmam gerektiği söylendi.

Bu durum nedir şimdi? Cihaz ASF Renault'tan alınmış, yine bayide montajı gerçekleştirilmiş, onarım için Renault'nun yönlendirmesiyle Necvox servisi hizmet vermiş ve montaj aşamasına gelindiğinde ASF Renault tarafından çekimser bir tutum sergilenmiştir? Montajı yetkili servis dışında bir yere yaptırarak araca zarar vermek istemiyorum.

4 haftadır ekranı sökük şekilde klimasız ve radyosuz dolaşmaktayım ve Renault'yu tercih ettiğim için yaşadığım stresten dolayı çok pişmanım. Bu ilk ve son olacak. Evimizdeki her iki Renault marka aracı da bir an önce satıp kurtulmayı düşünüyorum. İşlerimden zaman bulabilirsem, yaşadığım sıkıntıları ilgili her yere şikayet olarak ileteceğim.

08 Nisan 2024 16:17 (Şikayetten 1 gün sonra)
12 Nisan 2024 18:18

Bir hafta süre geçti ne bir arama var ne bir mesaj Renault'tan. Araçtan bayramda sa istifade edemedik. Durumun ivediliğini bildirmiştim oysa ki.

20 Nisan 2024 10:50

Sorunun çözümü için Renault tarafımdan Karen yetkili servise yönlendirildim. 19/04/2024 tarihinde Karen servis aracımızın multimedia ekranı kartını değiştirdi ve kendilerine ödeme yapmamı müteakip beni aynı tarihte akşam yolcu etti fakat yola çıkınca klimanın hala çalışmadığını müşahede ettim ve yağmurlu havada cam buğulandığı için sürüş güvenliği tehlikede neden kontrol etmediniz edim. 20/04/2024'te tekrar gelmem söylendi ve gittiğimde doğrudan yeni parça sipariş edileceği iletildi. Peki meden beni yine servise çağırdınız diye sormak istedim kendilerine. Tekrar şikayet kaydı oluşturdum. Renault ile görüşüp yağmurlu havada aracımı işe giderken kullanamadığımı bildirim. Evimizdeki Renault Clio marka diğer aracı da bir gün önce satıp Servis sıkıntısı yaşadığımız Renault'tan biraz uzaklaşmak adına bir adım attık. Sırada Megane aracımız var. Gerçekten anlaması güç süreçler yasıyoruz. Güven algımız yerle bir oldu. Renault müşteri hizmetleri iyi fakat Servis hizmeti yetersiz. Başka bir marka ile yaşantımızq devam edip bu sıkıntılardan kurtulmak istiyoruz.

27 Nisan 2024 15:21

Osman sonuçtan hiç memnun değil

En İyi Renault Henüz Üretilmemiş Olandır.

Osman
08 Nisan 2024 00:13
En İyi Renault Henüz Üretilmemiş Olandır.

Renault Megane 4 Necvox Tablet Sorunu!

Zühtü
23 Ağustos 2023 13:58
Enes sonucu yetersiz buldu

31 Temmuz 2023 11:08
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane Multimedya Sistemi Güncelleme Sorunu

Ayhan