05 Mayıs 2023 00:00

44 hl *** plakalı 2021 model Megane 4 aracın sahibiyim. Gaziantep General servisine randevu alıp 09.00'da gittim ve şikayetlerimden;

-Aracımın şoför koltuğunun yan döşemeleri resimlerde de görüldüğü (1. Ve 2. Resim) şekilde deformasyon oluştuğunu ve görüldüğü üzere kılıf örtü kullanmama rağmen bunun oluştuğunu dolayısıyla garantiden işlem yapılması,

- Kapı direklerinde çökmeler olduğunu bildirdim. Daha garantisi 2 yıl dolmayan araç. (Resimde sıfır araç ile arasındaki farka bakın) Servis danışmanım s** bey ( sağ olsun kendisi sağ olsun iyi niyetli, sorunumla ilgilendi ancak) aynı gün beni aradı ve aracı teslim edeceğini söyledi. Bana fotoğrafını çekip genel merkeze gönderdiklerini ama garanti kapsamında herhangi bir işlem yapılamayacağı bildirildi. Koltuk için ise zaten bir şey yok ki denildi. Garantisi olan bir araç ama sözde.

Bu segmentte böyle bir araç için bu şekilde ayıplı durumların ortaya çıkması bir memur olarak beni çok üzdü. Memur maaşıyla sırf garantili olsun diye borçlanıp aldığım, Allah şahit hala borcunu ödediğim aracın sözde garantisi olmasına rağmen Renault tarafından ürününün arkasında durmaması beni inanın pişmanlığa sevk etti. İnşallah Renault bu sorunumu çözer ve malının arkasında durur.

05 Mayıs 2023 08:32 (Şikayetten 8 saat sonra)

Hacı sonuçtan memnun değil

Hacı
15 Nisan 2025 16:49

Renault Yetkili Servisinde Kritik Parça Arızası Ve 42 Bin TL Masraflar

05 Şubat 01:34
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane'de Üçten Dördüncü Vitese Geçişte Gelen Ses Ve Titreme Garanti Kapsamında Çözülmedi

23 Ocak 15:36

Burak