Abdullah sonuçtan memnun değil

Renault Koleos Kaput Rüzgarda Sallanıyor

Abdullah
01 Temmuz 2023 19:43

Sıfır km olarak aldığım 2022 model Renault koleos aracımın kaputunun rüzgarda sallandığını gördüm. Video çektim bayramdan önce acar Bayrampaşa servisine götürdüğüm aracımı video seyrettirdiğim halde bayramdan sonra bakımda bakarız diye gönderdiler. Şu anda bayram tatili Sivas'a geldim kaput çıkacakmış gibi sallanıyor şu anda mersindeyim servisler kapalı ve nasıl Sivas'a sonra İstanbul'a döneceğimi bilmiyorum. Servisler kapalı Renault ne zaman mağduriyetimi giderecek merak ediyorum. Doğrusu insanın sıfır araç alıp parası ile rezil olması bu olsa gerek.

04 Temmuz 2023 22:36

Renault koleos 2022 yılında sıfır aldığım aracım kaputu rüzgarda sallanıyor tatil dolayısı ile geldiğim Sivas'ta serviste kaput sökülerek onarım yapıldı ancak hala tam sallantı kesilmedi ve aracımda kaputun sokulup takılması sonucu değer kaybı yaşadım paramızla tatilimiz rezil oldu halen aracımın kaputunda titreme var

04 Temmuz 2023 22:34

03 Temmuz 2023 08:59 (Şikayetten 1 gün sonra)

Ajda sonuçtan memnun

08 Mart 2024 08:08
"Müşteri temsilcileri sağ olsun ilgilendiler. Keşke en başında böyle olsaydı. Sıfır aracın yağ kaçırması da enteresan ama şu an serviste. Umarım arabamın sorunu da çözülür. Teşekkürler..."
Melih sonuçtan çok memnun

Melih
24 Temmuz 2023 10:51
"Akif beye ilgi ve alakasından dolayı teşekkürler umarım tekrarında bir sorun yaşamayız"

16 Eylül 2023 22:10
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio'da Şanzıman Ve Motor Sorunları

Sedat