Murat sonuçtan hiç memnun değil

Renault Hybrid Dediler Sahte Çıktı. 10 Litre Yakan Hybrid

Renault Hybrid Dediler Sahte Çıktı. 10 Litre Yakan Hybrid
Murat
03 Ağustos 2024 17:33

Renault Austral almadan önce yakıt tüketimine baktım; sitenizde 4,8 ile 6,5 arası gösteriyor fakat aldığım günden beri 10 litre civarı yakıt tüketiyor. Bu, söylenenin iki katı fazla. Hibrit olarak yakıt tüketiminin az olduğu reklamı yapılıyor ama bu şekildeki yakıt tüketimi abartılı değil mi? Kaldı ki daha önce birçok hibrit araç kullanmış birisi olarak Austral'de hibrit motorun devreye girip çıktığına daha şahit olmadım. Bence bu araçlarda hibrit motoru yok. Fiat Egea Hibrit kullanmış biri olarak ekranda güç aktarım tablosunda anlık olarak gösteriyordu. Gücün benzinli motordan mı yoksa elektrikli motordan mı temin edildiği bilgisi ama Austral'de bu bilgi harici her şey var yol bilgisayarında. Bilgilendirmeler yanıltıcı olarak yazılmış ve müşteriler yanıltılıyor. Aslında bu, mahkemelik bir durum. Bahsettiğiniz rakamlara nasıl ulaşabileceğim konusunda bilgi verin, aksi takdirde hukuki yollara başvuracağım.

profile profile
05 Ağustos 2024 09:34 (Şikayetten 1 gün sonra)

Yorumlar (8)

Haşim

Yorumları okuyunca austral alacaktım bu hafta, vazgeçtim başka araç bakacağım

Fatih

Bende yorumlara bakıp abartılı olduğunu düşünüyordum. Ve aldım. Donanım kısıtlamaları beni çok rahatsız etti 2 milyona bu kadar düşük kısıtlı donanım şaşırttı. Kaldı ki daha araç 500 km de. İyi araştırmanızı tavsiye ederim

Engin

5000 km devirdik uzun yolda bastım. Şu an 7000 km, benimde başta şehir içi 11 di, şimdi 7.5

Gencay

Yahu 1.3 motor mild hibrit araç alıyorsunuz full hibrit performansı bekliyorsunuz. Bende 1.2 var 100 km de maksimum 5.4 yakıyor.

Ugur

Aracınız mild hibrit olmasın. Full hibrit var bir de mild hibrit var.

Renault hep opsiyonlardan çalıyor başka arabalar daha iyi yakıt fazla yakıyor doğru

Fatih

Bizzat yaşıyorum. En basit opsiyonlar bile kısıtlanmış

Nergis

Ne cevap verdiklerini yazabilir misiniz almayı düşünüyordun

Renault Austral Mild Hybrid Yakıt Tüketimi

Aybars
15 Ağustos 2024 20:26
Renault Austral Mild Hybrid Yakıt Tüketimi
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Renault Austral Yakıt Tüketimi Fazla

Engin
14 Mart 2024 22:48
Ulaş sonuçtan hiç memnun değil

Renault Austral Bitmek Bilmeyen Sorunları

Ulaş