İsa sonuçtan çok memnun

Renault Fluence Çalışmıyor Yardim

13 Mayıs 2023 11:24
İsa'nın Teşekkür Mesajı
“Renault ailesine çok teşekkür ediyorum arızanın en hızlı şekilde giderilmesi için tüm olanakları kullanmaları gerçekten muazzamdı Yönlendirme yaptıkları kıyı Otomotiv ailesi içinde tek kelimeyle mükemmellerdi ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim”

Aracım Renault 2015 model dizel Fluence 1.5 dCi Touch paket. Aracım ilk çalıştırdığım zaman bazen 3 bazen 4. Marşta çalışıyor. Bir defa çalışınca gün içinde tek marşta çalışıyor, aracı bir gece ya da 5 6 saat çalıştırmayınca yine aynı sorun oluyor. Bazen çalışmıyor Sorunun Fluence lerde enjeksiyon beynindeki yazılımdan dolayı olduğunu öğrendim. Yeni yazılım güncelleyince sorunun çözüleceğini öğrendim. Bu problemin Renault'nun kronik bir sorun olduğunu bundan dolayı Renault'un sorunumu çözmesini talep ediyorum.

17 Mayıs 2023 09:43 (Şikayetten 3 gün sonra)
İsa
İsa
06 Haziran 2023 18:27

Etem

İsa bey uzun zaman olmuş ama aynı sorun bende de var sorunun kaynağının ne olduğunu belirtebilirmisiniz

Etem

Evet sorun ısıtma bujilerinde çıktı 4 adet alıp taktırdım yine çözülmedi ama bu seferde aldığım 0 parça sorunluymuş yenilerini tekrar alınca çözüldü. 0 parçalar bile sorunlu çıkabiliyor

Necat
Necat

Ethem bey. Merhaba siz sorunuzu çözdünüz mü aynı sorun bende de var neyden kaynaklı çıktı acaba

Şahin

Merhaba İsa bey aynı sorun benim 2016 model 1.5dci otomatik aracımda da var sabahları 3-4 saniye geç marş alıyor. Nasıl çözüme ulaştınız acaba öğrenebilir miyim?

Renault Araç Sabahları Zor Çalışması

Eyüp
28 Mayıs 2023 18:09

Renault Fluence 1.5 Dci Geç Marş Alma Problemi

20 Haziran 2023 15:52
Etem sonuçtan hiç memnun değil

Renault 4, 5 Marşta Zor Alıyor Geç Çalışıyor Kronik Sorun

21 Kasım 2023 20:40