Renault Clio Yakıt Tüketimi Beklentileri Karşılamıyor

Gökhan
24 Ekim 2024 15:10

Merhaba, Yaklaşık bir ay önce eşime 2024 Model sıfır km 1.0TCE Renault Clio techno Esprit Alpine 90hp modelini aldık. Şu ana kadar sakin kullanmamıza ve uzun yol yapmamıza rağmen yakıt tüketimi 10 litrenin altına düşmedi. Bu kadar çok yakacağını düşünmemiştim açıkçası. Renault Clio tercih etmemizdeki amaç Fiyat/ performans ölçütüydü ama ne yazık ki bu durum karşılanmadı. Yüksek silindir hacimlerindeki araçlar kadar çok yakıyor. Bir hata olduğunu düşünmek istiyorum. Buradan da yetkililere ve Renault Türkiye' ye seslenmek istiyorum. Bütçe dostu diye aldığımız araç bütçemize zarar veriyor.

profile profile
24 Ekim 2024 16:13 (Şikayetten 1 saat sonra)

Selamlar, bende de aynı araç var 7.7'yi geçmiyor 6.5lere inenleri de gördüm İstanbul'da şehir içinde kullandığım için 7.7 civarındayım ama benimki de 8.2'den aşağı hiç düşmemişti kilometreyi sıfırladım gece havaalanı yoluna iki kere gittim geldim bilerek Ecco Moda aldım ve hız sınırını 90 km'de sabitledim 7.2'ye kadar düşürdüm ama şehir içinde 7.7'ye geri çıktı bunu yapabilirsiniz

Cengiz

Bizde oğluma aldık, aynı sorun. Şehir içi 9.5lt? 😡bu motor gücünden ve Clio dan... Kaçının Jeep limited 2021 aracım şehir içi 7.5 litre tüketiyor, 1600 motor... Clio deneme sürüşü yapan ve You tube'de gerile gerile bu aracı övenleri hayretle izliyorum bu model, bu motor gücü olan aracı kesinlikle tercih etme.

Renault 2024 Clio Yakıt Tüketimi Çok Fazla!

Eren
22 Ağustos 2024 05:38