Ali sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 5 Stop Arızası

21 Temmuz 2024 21:48

Renault Clio 5 2022 model aracım normal seyir halinde giderken bir anda gaz kesiyor ve stop ediyor. Defalarca servise gittim güncelleme yapıldığı ve sorunun halledildiği söylendi. Ama sorun sürekli tekrarlıyor ve devam ediyor. Yolda akan trafikte can güvenliğimiz yok araç bir anda duruyor. 1 haftada 2 kere çekiciyle servise gittim. Sorun hiçbir şekilde çözülmüyor aracın hatalı olduğunu düşünüyorum ya da servisteki arkadaşlar güncelleme yapıp bir süreliğine bizi geçiştiriyor garanti süresi bitmesi için. 2022 model garantili bir araçta sorunun kaynağı bulunamıyorsa araç hatalıdır. Sorunumun çözülmesini rica ediyorum.

02 Eylül 2024 15:35

Bugün 2 Eylül 3 aydır servislerde sürünüyorum resmen aracım son olaydan sonra 2 kere daha servise girdi ama hiçbir şekilde sorun çözülmedi tekrarladı. Her seferinde servise götürülüyor araç hiçbir şekilde çözüm yok araç değişimi istiyorum garantinizin arkasında durun insanlar canını sokakta bulmuyor. Ben ve ailem yolda bir kaza geçirip ölsek biz suçlu oluruz yolun ortasında kaldığımız için yazıklar olsun.

11 Ağustos 2024 11:58

Aracımın en son yine yolda kaldı bu sefer Merzifon'daki Polsa Renault servise çekildi bu sefer Kelebek kutusu değişti 2 gün önce aracımı teslim aldım. Bugün ailemle Samsun'a gezmek için yola çıkarken araba yine gaz kesip stop etti. Defalarca servise giren aracımın sorunu yine çözülmedi ve ben defalarca kaza atlattım yazıklar olsun size dosyayla ilgilenen kişiyede defalarca anlattım sorunu çözemiyorsunuz araç değişimi istiyorum artık aracımı servise sokmuyorum bitti deneme yanılma yoluyla arıza arıyorsunuz defalarca yolda kaldım iş kaybı zaman kaybı maddi ve manevi yıprandım en kısa zamanda gereğini yapmazsanız eğer tüm mecralarda ve mahkemede görüşmek üzere tek kelimeyle pişmanlıksınız

07 Ağustos 2024 20:10

Aracım normal seyir halinde giderken bir anda gaz kesiyor ve stop ediyor. Defalarca servise gittim güncelleme yapıldığı ve sorunun halledildiği söylendi. 4 defa yolda kaldım en son geçen cenazeye giderken Yozgat'ta yolda kaldım cenazeme bile yetişemedim. Araç 1 hafta Yozgat'ta serviste kaldı ben Samsunda oturuyorum. Serviste arıza yine bulunamadı genel merkezle görüşüldü ve Kelebek kutusu temizliği ve güncelleme yapıldı sorun çözüldü denilip araç bana teslim edildi. Daha 1 hafta olmadan tekrar bugün yolda kaldım tek kelimeyle yazıklar olsun yetkililere anlatamıyorum. Sürekli servise gidiyorum bıktım bıktım artık yeter. Hiçbir çözüm yok arıza bulanamıyor. Akan trafikte araba tak diye duruyor arkadan biri gelip vursa o hızla benim ve ailemin canının hesabını kim verecek kim. Benim 7 aylık çocuğum ailem yollarda perişan oluyor be sizin yüzünüzden arabaya binmek istemiyor eşim artık arabamdan soğudum. Araç değişimini istiyorum artık servis falan istemiyorum zaten bulamıyorsunuz sorunu kaybettiğim zamanda parada cabası. Tüm yapılan işlemler kağıtlar kaç kere servise gittiğimi gösteren belgeler elimde Tüketici Hakları'na ve mahkemeye başvuracağım. Canımıza bir şey gelmeden önlem alacağınız yok sizin artık yeter garantili 2022 model araba servisten çıkmaz oldu bıktım.

07 Ağustos 2024 18:32

22 Temmuz 2024 08:46 (Şikayetten 10 saat sonra)
26 Temmuz 2024 14:26

1 hafta olacak hala bir çözüm ve geri dönüş yok daha arıza tespit edilemedi. Arıza hala tespit edilemiyorsa demek ki üretimde hata var en kısa sürede çözüm istiyorum mağduriyetimiz her geçen büyüyor

Yasemin

Merhaba Bizde Renault Clio 5 2022 model aracımız ile aynı problemi yaşıyoruz normal seyir halinde giderken bir anda gaz kesiyor ve stop ediyor. 2019 ve 2020 senesinde bizlere verilen araçlar değiştirildi ve hep aynı problemi yaşadık İstanbul da bugün ABC ve Gurses servislerine gittik ve yoğun oldukları için 10 Ağustos tan önce almıyorlar. Ama sorun sürekli tekrarlıyor ve devam ediyor. Aynı şirketteki arkadaşımızda hafta sonu aynı problemi yaşadı ve yeni servisten çıkmıştı Umarız bu sorun hepimiz için hızlıca çözülür, çünkü can güvenliğimiz maalesef yok

Ali

Maalesef korkutucu bir durum bekliyoruz bizde

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio Hiz Kesme, Enjeksiyon Problemi

22 Temmuz 2024 20:39
Renault Clio Hiz Kesme, Enjeksiyon Problemi

Renault Clio Turbo Kronik Sorun

Muhammet
14 Ağustos 2024 20:07
Tayyar sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 5 Fren Vakum Pompası Ses

Tayyar