29 Ağustos 2023 00:368.755

2010 model Megane 3 cam tavan aracımın sunroof kenarında bulunan çita mi süslemesi midir nedir tam olarak bilmiyorum. Hiçbir yerde bulamıyorum. Fransa da tanıdık varsa sordur dediler. Onu da yaptık. Yok bulamıyoruz. 2010 model aracın bu kolayca kırılabilen parçasını neden üretmezsin?

29 Ağustos 2023 08:45 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi hedefimizdir. Müşterilerimizden gelen görüş ve talepler kalite standartlarımız kapsamında önemle değerlendirilmektedir. Size özel müşteri danışmanınız tarafından en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Renault MAİS Müşteri Hizmetleri

Yorumlar(7)

15 Temmuz 2025 13:35

Link var mı nereden alacağız. Bana sol ön lazım

27 Aralık 2024 22:55

2010 model Megane 3 sport Tourer aracımın sol ön tavan rayı bağlantı ayağının oradan su kaçırıyor sunroof su tahliye boruları değişti ama su kaçağı tam olarak tavan rayı bağlantı ayağının oradan geliyor. Tavan rayı söküldükten sonra altındaki plastik parça nasıl sökülür bu parçanın yedeği var mı

Deniz
Şikayeti Çözüldü
12 Ocak 2024 22:20

Tövbe ettirdi bu araba sunroff a. Bir daha araba alırsam parçalarını vs her şeyini tam öğreneceğim sonra alacağım arabayı. Sunroof tahliye hortumları çok kötü. Çürüyor. Onları değiştirdik bu sefer koydukları dirsek hatalı üretim. Bir üst boruyu dışarıdan tutacağına içine saplanıyor. Bir yerden sonra dirsek su alıyor. Üst üste olunca da tak çıkart dan dolayı üstten kaynak yeri çatladı sanırım bu sefer suyu dipten alıyor. Şimdi de çitaların çıkması lazım kaynak için. Kırılsa piyasada yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Senin çıta biraz el sanatıyla tamir edilebilir. Macun yapılacak aynı kaporta gibi. Zımpara boya ve 2 k vernik uygulanabilir. 7000 lira plastik parçaya vermekte mantık değil. İstersen telefonlaşalım birbirimize bilgi aktarırız belki

Deniz
Şikayeti Çözüldü
12 Ocak 2024 14:56

Dostum çıtanın nasıl sokulduğunu biliyomusun. Ben çıkartmaya çalışıyorum hiç çıkacak gibi değil. Altındaki su tahliye kanalı kırılmış. Arabanın içine su veriyor. Çıta kırılacak diye korkuyorum. Piyasada da bulunmuyor.

17 Mayıs 2024 15:268.765

2017 Ocak 09'da aldığım Megane 4 marka aracın ön camı ile sunroof arasındaki siyah çita atladı. Bu aracı o günden beri k...

Tümünü Gör

Yusuf
Renault Kangoo 2017 Kronik Air Kısmının Açılması

Renault Kangoo2017 Kronik Air Kısmının Açılması

Altay
Renault 2023 Model Austral Turbo Geri Dönüşüm Arıza Sesi Çözülmüyor!

Renault 2023Model Austral Turbo Geri Dönüşüm Arıza Sesi Çözülmüyor!

Yekta
Renault Megane 4 Multimedya Arızası