Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Malatya Renault Bayi Servis Şikayeti

20 Ekim 2023 15:20

Aracımı Renault Malatya bayiye yirmi bin bakımına saat 08.45 'e randevu aldım ve bir gün sonrasına götürdüm. Normal genel yirmi bin bakım dışında bazı isteklerimi de ilettim. Örneğin fren balatalarından ses geliyor diye ilettim bakmalarını istedim. Örneğin sürekli lastik basıncı uyarısı aldığımı söyledim. Ama bu söylediklerimin hiç birine bakılmadı. Frenlerim ses yapmaya devam etti. Ve lastik basınç ikaz yine uyarı verdi ikaz ışığı yandı. Lastiklerimin bir gün sonra havası inmişti. Özellikle bir tanesi tamamen havası inmişti. Aracıma diğer bakımları da sağlıklı yapıldığını düşünmüyorum. Ayrıca yarım saat bile sürmeyecek bir bakım için bizi akşama kadar beklettiler. En son arabayı temizleteceklerini düşündüm ama bize aracı kirli verdiler çok baştan savma ve ilgisiz iş yaptılar. Hayatımda ilk defa böyle işini kötü yapan servis çalışanları gördüm. Benden bu yapmadıkları iş için sözde kampanyalı olarak 5.500 ₺ ye yaklaşık para aldılar. Ayrıca faturada hiçbir işlemin fiyatı yazmıyordu. Hiçbir şekilde memnun kalmadım. Lütfen mağduriyetimi giderin.

Bakım Sonrası Fren Arızası Ve Haksız Suçlama Nedeniyle Mağduriyet

25 Ağustos 2025 13:29

06 Ağustos 2025 02:47
Resmi Serviste Dikkatsizlik Ve Eksik Hizmetle Karşılaştım
Emre sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2024 13:02
Peugeot ABC Servis Yapılmayan İşlemi Satma