Garanti Kapsamında Mağduriyet: İkame Araç Sorunu

Garanti Kapsamında Mağduriyet: İkame Araç Sorunu
10 Aralık 2024 10:02

07.12.2024 Cumartesi akşamı ailemle birlikte aracımla yolda ilerlerken Clio 5 aracım "Tehlikeli Elektrik Arızası" arıza kodu ile ekranda hata verdi. Araç stop etti ve yolda kaldım. Yol yardım kapsamında çekici hizmeti ile aracım Fırat Otomotiv servise çekildi ve 09.12.2024 Pazartesi günü aracımda alternatör arızası olduğu, garanti kapsamında bir arıza olduğunu ve parçanın bayi stoğunda bulunmadığı ve sipariş verileceği, bu sürede aracımın serviste kalacağı belirtildi. Bu durumda ikame araç talebinde bulundum ve tedarik & onarım sürecinin ortalama 1 hafta sürmesi planlanırken bana sadece 2 gün ikame araç hizmeti verileceği söylendi. Garanti kapsamında olan bu arıza için servis stoğunda parçanın bulunmaması sebebiyle araçsız kalacağım ve ikame araç hizmetinin eksik sunulması sebebiyle mağdur edildim. Tedarik & onarım süresi boyunca ikame araç sağlanmaması durumunda veya aracımı 11.12.2024 tarihinde teslim etmeden ikame aracı benden tekrar almaları durumunda Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağımı belirtmek isterim.

Renault Trucks Sıfır Arabada Şanzıman Hatası

25 Temmuz 2024 12:41
Renault Trucks Sıfır Arabada Şanzıman Hatası

10 Haziran 2024 10:08
Olcay sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Kilometre Renault Clio'da Fabrikasyon Hatalar Ve Sürekli Arızalar

19 Temmuz 2025 14:04
İrem sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2024 18:55