Nisan sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 02:22

Merhabalar, iyi akşamlar. Gecenin bir yarısı size şikayet yazıyorum ama o an yaşadığım korkunun acısını hiçbir şey dindiremez. Daha 11-10-2024 tarihinde kurulan Regal marka ocağım, iki gün dolmadan tuzla buz oldu. Ocağı kurmaya gelen çalışanınız aceleci bir tavırla ocağı kurdu. Kurarken bir terslik olduğunu kız kardeşimle fark ettik. Beyefendiyi kurarken uyardık ama o kadar aceleci ve üstünkörü yaptığı için duymazlıktan geldi. Gittiği andan itibaren bir gaz kokusu gelmeye başladı. O gün servisi aradık, yeni olduğu için normaldir dendi. Ertesi gün sabahı yine koku vardı. Akşamına doğru üst komşumun evine kadar bir koku geldi. Tüm gün servisi aradık, yine aynısı, gazı kapatın dediler. Ertesi günün akşamı mutfaktan dehşet korkunç bir ses geldi. Ocağım, fırınım paramparça olmuş, her yer cam içinde. Yeni aldığım, sıfır, bir kere bile açmadığım fırınım da gitti. Geldiğimde doğalgaz borusu yanmıştı. Ya uyuyor olsaydık? Bütün apartman yanıp kül olacaktı. Evlerimiz komşularla birleşik, tam beş aile neredeyse can vermiş olacaktı. Hepimiz ölü bir şekilde bulunacaktık. Beş aile, iki apartman küle dönmesi, insan canı bu kadar mı ucuz? Soruyorum sizlere. Servisi her gün aradım, bir kılıf uydurup bizleri başlarından saldılar. Resmen kanıtları bile var ellerimde, ne kadar aradığımızın. Bakın, bu olanlar normal değil, suçtur. Bir ihmalsizlikten doğan durumlar bunlar. Gereğini bir mağdur olarak gerekli meblağlarda bildireceğim.

14 Ekim 2024 13:53
Tehlikeli İhmalkarlık: Regal Ocak Faciası

Merhabalar A101 İstanbul’dan Sarıyer şubesinden aldığım Regal marka ankastre seti ocağın fırınım gece yarısı saat 2:00 civarlarında paramparça oldu yaşadığı paniği size direkmen videoyla atmak istedim çünkü bu ihmalsizliğin sonu koca mahallenin iki apartmanın içinde bulunan canlıların sonu felaketi niteliğinde beş ailenin yok olması iki gün önce kuruluma gelen teknik personele kurulumda kızkardeşimle defalarca söyledik bir sıkıntı olduğunu lakin baştan savma, üstün körü yapmaktan personel kale bile almadı gider gitmez servisi aradık bu gaz kokusunun normal olacağını söyledi yeni aldığınız için olabilir bu tarz şeyler dedi vanayı kapatıp uyuduk ogünün akşamı dehşet verici bir koku kardeşim astım hastası fenalaştı dışarı çıkardık komşularımın evlerine bile gidiyordu koku ertesi gün aksamı gecenin ikisinde evimden korkunç bir ses yükseldi ne yapacağımı şaşırdım şanslıymışım uyumamıştım ocak paramparça her yer cam elerim ayaklarım camdan kesildi komşularım sese geldi uyuyor olsaydım doğal gaz alev almış olsaydı iki apartman içindeki insanlar canlılar yok olmuş olacaktı bir katliama kurban gitmiş olacaktık insanız mağduruz korkmuş durumdayız gece sabaha kadar bir gram uyku almadı komşularımla panik içinde kıvrıldık servis ihmalsizlik mi dersiniz hatalı ürün A101 teshir malı ürünmü satıyor dersiniz bilmiyorum ama yasadığımız BES ailenin yasadığı sorunun korkunun haddi hesabı yok dehşet verici anlar yaşattı Regal marka ocağımız çok güvenerek almıştık Vestel'in alt markası diye lakin böyle olmasına bizlerde inanamadık geceden beri asla bizimle iletişim haline geçilmedi bile derdimiz biz kime anlatalım koca bir marka bizimle iletişime bile geçmedi mail telefon asla cevap geri dönüş yok

14 Ekim 2024 16:42

Evime gelen servis yetkilisi nereye şikayet edersiniz edin dedi üretiminde problem olan ürün satıyorlar insan canına kastları var bu markanın insan hayatına kastı var

14 Ekim 2024 16:43

Bizi dinlemediler servis bizimle alay etti resmen eğer uyuyor olsaydım iki apartman BES aile canımızdan oluyor olacaktık adam bizimle dalga geçti

Garantili Üründe Haksız Servis Ücreti

Elif
29 Ekim 2024 16:09
Garantili Üründe Haksız Servis Ücreti

Regal Bayisinden Alınan Ankastre Setin Sorunlu, Hatalı Çıkması.

Vedat
28 Şubat 2024 02:03