Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Kullanmadan Arızalanan Regal Klima

Arzu
05 Eylül 2024 19:25

Aralık 2023 te Sakarya Karasu'da bulunan yazlığım için Regal marka klima aldım. Sürekli ikametgahımda olmadığı için ancak bu yaz ilk kullanımda Ağustos 2024 te hl-er arızası verdi. Doğal olarak yetkili servisi aradım. Önce sorunun elektrikten kaynaklandığını söyleyip hiçbir şey yapmadan gittiler. Evde iki tane yaşlı aile F**** olduğu için onları rahat ettirebilmek adına hemen elektrikçi çağırdım. Sorunun elektrikten kaynaklanmadığını klima kartından kaynaklandığını söyledi. Tekrar servis çağırdım bu sefer gelmeye bile tenezzül etmeden beni servis gününe kadar bekletip telefonla arayıp kart siparişi verdiklerini gelince beni arayıp randevu vereceklerini söylediler. Daha sonra sürekli ikamet ettiğim Kocaeli den sırf tamirat için Karasu’ya geldim. Bu Sefer ayrıca başka kart siparişi vereceklerini söylediler klimam hala arızalı. Sürekli Kocaeli'den hiç kullanmadan doğuştan arızalı klima tamir olacak ümidiyle masraf yaparak git geller yapıyorum. Firmadan ilk kullanımdan itibaren arıza yapan klimamın sıfırını monte etmelerini bekliyorum. Şahsım adına ilk kezi kullandığım bu markanın başka herhangi bir ürününü almayı düşünmüyorum çevremde sorun halledilmezse kullanmamalarını salık vereceğim. Hem firmadan hem de yetkili servisten şikayetçiyim. Beni geçin 80 yaşında sağlık sorunları yaşayan anne ve babamı sıcak günlerde mağdur ettiniz. Yazıklar olsun

İsa
07 Kasım 2023 16:07