İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 21:43

Ürünü 04 Kasım 2024 tarihinde Metrogarden Reeder mağazasından 55" TV satın aldım. Ürün, 8 Kasım 2024'te teslim edilecekti. Ancak ürünü 15 Kasım 2024 tarihinde teslim aldım. 16'sında mağazayı tekrar aradım ve ürünün düzgün göstermediğini, eski televizyonumun görüntü kalitesinin bundan daha iyi olduğunu belirttim. Videolar ve resimlerle WhatsApp'tan görüştük. Bana kurulumu düzgün yapamadığımızı söylediler. Ürünün iadesi olamayacağını, sadece değişim yapılabileceğini bildirdiler. Ben de bunu kabul ettim. Cumartesi ya da pazar, arkadaşlar genel merkeze mail attıklarını, pazartesi bilgi geleceğini söylediler ama nedense bu bilgi bir türlü gelmedi. Mağazadaki arkadaşları aradığımda, 1 saat içinde dönüş yaptıklarında hala bilgi gelmediğini söylediler. Ben bu ürünün iadesini istemekteyim. Bu saatten sonra iade hakkımın nasıl olmadığını merak ediyorum. TV dışındaki ürünleri güzel ve evimde her ürününden neredeyse var. Samsunlu Türk üretici diye aldık ama müşterileri aptal yerine koymanız gerekmez. Şu anda her yer 21 gün içinde iade alırken siz niye alamıyorsunuz? Bana bunların açıklamasını yaparsanız sevinirim.

08 Aralık 2024 13:12

Bu kadar ilgisiz bu kadar kötü bir firma olamaz sakına ama sakına kimse Reeder markasının yanından bile geçmesin gereksiz bir marka oluşturmuşlar

Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Yakup
31 Temmuz 2025 02:46
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Bilal
25 Eylül 2024 23:08

Reeder 55 TV Arızası Sonrası Değişim Talebim Reddedildi, Mağdur Oldum

Bahtiyar
14 Haziran 2025 22:51
Reeder 55 TV Arızası Sonrası Değişim Talebim Reddedildi, Mağdur Oldum
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Reeder TV Kurulum Ve Garanti Sorunu: Müşteri Mağduriyeti

06 Şubat 2025 12:34