İlker sonuçtan hiç memnun değil

Reeder S23 Pro Max Gelen Sesin Parazitli Ve Cızırtılı Gelmesi

23 Ocak 2024 20:49

Reeder Kuşadası mağazasından 29 Ekim 2023 tarihinde 100.Yıl kampanyasında olan iki adet S23 Pro Max model cep telefonu aldım. Cep telefonlarını aldığımda mağazadaki yetkililer her iki kutuyu açıp kontrol ederek teslim ettiler. Ancak telefonlardan birisi, AVM içindeyken alalı bir saat olmadan kutusunun içindeyken kendi kendine acil arama yaptı. Mağazadaki yetkiliye durumu anlatınca 'Birkaç gün deneyin. Aynı sorun devam ederse getirin, kontrol edelim.' dedi. O telefonda aynı sorun olmadı ama bu sefer ekran dokunmatiği bozuldu ve geri getirdim. Mağazadaki yetkili o telefonu değiştirdi. Diğer telefonda ise daha bir ay bile kullanamamışken dokunmatik sorunları, kendi kendine defalarca ekran görüntüsü almaya başladı. Yine aynı mağazaya 3 Ocak 2024 günü geri getirerek teslim ettim (Servis talep formu no: 100932656) ve servise gönderildi.

Servisten değişim onaylandı ama telefon bana gelene kadar yirmi gün telefonsuz kaldım. Dün, yani 22 Ocak 2024 günü Kuşadası mağazasından yeni sıfır telefonumu teslim aldım, eve geldim ve hattımı taktım. Ancak telefonuma gelen tüm sesli çağrılar telefonun kulaklığından çok parazitli ve cızırtılı olarak geliyor. Şebekedendir ya da bulunduğum yerdendir dedim ama gelen her aramada farklı yerlerde olmama ve farklı saatlerde gelmesine rağmen gelen ses sorunu devam ediyor. Artık telefonsuz kalmak ve daha fazla mağdur olmak istemiyorum.

Reeder yetkililerinden telefonlarını iade almalarını ve paramın iade edilmesini talep ediyorum. Bu konuda şirket olarak duyarlı olduklarını ve en kısa zamanda benimle irtibata geçilip paramın iade edilerek mağduriyetimin giderileceğini düşünüyorum.

09 Şubat 2024 15:40

Daha önce de Şikayetvar'a yazdığım üzere; Reeder S23 Pro Max 256Gb cep telefonu almıştım ve daha öncesinde farklı sorunlardan dolayı telefon 2 kez değiştirilmişti. 1. Sinde ekran sorunundan dolayı değişti, 2. Sinde ses problemi sorunu çıktı ve yaptığımız görüşmede, servise göndermek istemiyorsam 300TL fark ödemem şartıyla birebir değişim yapılabileceği söylendi. Bende Şikayetvar üzerinden şikayette bulundum ve beni firma yetkilisi olduğunu anladığım Ş*** hanım isimli bayan aradı ve reswap ekibini aramamı, oradaki arkadaşların bana yardımcı olacağını söyledi. Reswap hattını aradığımda ise benden birebir değişim için yine fark ödemem gerektiği söylendi, bende herhangi bir fark ödemeyeceğimi ve telefon yüzünden kaç aydır mağdur olduğumu beyan ettim. Beni hatta bekletip tekrar bana geri döndüklerinde ise SMS ile gönderecekleri numara ile mağazaya gidip fark ödemeden telefonun birebir değiştirebileceğimi söylediler. Telefon değişti ama bu telefona da sim kartı takıp görüşme yaptığımda ses açıp-kapatma tuşlarının yerinden oynadığını ve görüşmeler sırasında tuşların gelen seste titreşim yaparak sesi bozduğunu tespit ettim. Mağazadaki arkadaşlar telefonların hepsinde tuşların oynadığını ama istersem servise gönderebileceklerini anlattılar. Bugün yani 09.02.2024 te yine reswap hattını aradığımda telefonun daha önce değiştiğini ve değişim olamayacağını, ama 350Tl karşılığında telefonu servise göndermeden birebir değişimini yapabileceklerini söyledi. Hatanın bende değil telefondan kaynaklandığını ve herhangi bir ücret ödemeyeceğimi tekrardan bildirdim.  Zaten aylardır telefon yüzünden mağdurum, nedense bir türlü hatasız bir telefona denk gelemedim. Ben telefonu tekrardan servise gönderip 1 ay telefonsuz kalmak ve ücret farkı da istemiyorum. Artık çok sıkıldım. Telefonla ilgili bu sorunun da bir an önce çözülmesini, daha fazla mağduriyetimin devam etmemesi adına şirket yetkililerinden istirham ve talep ediyorum.

09 Şubat 2024 15:17

Daha önce de Şikayetvar'a yazdığım üzere; Reeder S23 Pro Max 256Gb cep telefonu almıştım ve daha öncesinde farklı sorunlardan dolayı telefon 2 kez değiştirildi. 1. Sinde ekran sorunundan dolayı değişti, 2. Sinde ses probleminden dolayı servise göndermek istemiyorsam 300TL fark ödemem şartıyla birebir değişim yapılabileceği söylendi. Bende Şikayetvar üzerinden şikayette bulundum ve beni firma yetkilisi olduğunu anladığım Ş*** hanım isimli bayan aradı ve reswap ekibini aramamı, oradaki arkadaşların bana yardımcı olacağını söyledi. Reswap hattını aradığımda ise benden yine fark ödemem gerektiği söylendi, herhangi bir fark ödemeyeceğimi ve aylardır mağdur olduğumu beyan ettim. Beni hatta bekletip tekrar bana geri döndüklerinde ise SMS ile gönderecekleri numara ile mağazaya gidip fark ödemeden telefonun birebir değiştirebileceğimi söylediler. Telefon değişti ama sim kartı takıp görüşme yaptığımda ses açıp-kapatma tuşlarının yerinden oynadığını ve görüşmeler sırasında gelen seste titreşim ve parazit yaptığını tespit ettim. Mağazadaki arkadaşlar telefonların hepsinde tuşların oynadığını ama istersem servise gönderebileceklerini anlattılar. Ben daha da fazla mağdur oldum, bir türlü hatasız bir telefona denk gelemedim. Bugün yani 09.02.2024 te yine reswap hattını aradığımda telefonun daha önce değiştiğini ve değişim olamayacağını, 350Tl karşılığında telefonu servise göndermeden birebir değişimini yapabileceklerini söyledi. Hatanın bende değil telefondan kaynaklandığını ve herhangi bir ücret ödemeyeceğimi tekrardan bildirdim.  Artık çok sıkıldım. Telefonla ilgili sorunun bir an önce çözülmesini, daha fazla mağduriyetimin devam etmemesi adına şirket yetkililerinden istirham ve talep ediyorum.

25 Ocak 2024 09:47

Şikayet Var'a yazdığım mesajımın ardından ertesi sabah 0312'li numaradan arandım, telefondaki hanımefendi bana reswap ekibinin numarası verdi ve buradan bana yardımcı olunacağını söyledi. Verilen numarayı aradığımda paramın iadesini talep ettim, bununkinin aramam gereken farklı bir numara verildi, orayı aradığımda ise "iade sürecinin geçtiği beyan edildi, halbuki ben telefonları aldığımın ilk haftası içinde iade etmek ve paramın iadesini talep ettiğimi söylememe rağmen "iadesinin söz konusu olmadığını" sadece arızalı olan cihazın değişiminin yapılacağını söyleyip cihazı değiştirmişlerdi. Şimdi ise diğer telefonun da 2. Kez arızalı çıkması ve yaklaşık 3 aydır mağduriyetimin devam ettiğini söylememe rağmen paramın iadesinin söz konusu olmayacağını ve iade için başka yolları denemem gerektiği (Tüketici Hakem Heyeti1ne başvurabileceğimi) hakkında bilgi verildi. Tekrardan reswap ekibini aradım orası da daha önceki 1. Arızasında yapılan konuşmanın aynısını yaparak "cihazımı 300 TL karşılığında yenisi ile değiştirebileceğimi ya da farkını ödemek şartıyla üst model bir cihazı alabileceğimi" söyledi. Ben de yine "1 kuruş dahi vermeyeceğimi" söyledim o zaman servise gönderin bakalım dendi. Servise göndermek ve beklemek istemediğimi söylediğimde beni beklemeye alıp başka bir yer ile görüştükten sonra bana "SMS ile bir kod yollayacaklarını ve aynı bayiden cihazımın yenisi ile fark ödemeden değiştirebileceğimi" bildirdiler. Bende bana gelen o kod ile bayiye giderek cihazı 2. Kez değiştirdim. Bakalım bun cihazda bir sorun çıkacakmı, bundan sonra bir sorunla karşılaşıp yine mağdur olmak istemiyorum. Yoksa garanti süreci içinde cihaz benden fazla Reeder servisinde ve bayide kalacak. Artık 3 ay bende kalan 21 ay da serviste kalır. Tekrardan sorun yaşamam halinde farklı mercilerden yola çıkarak hakkımı arama niyetindeyim. Şimdilik Reeder firmasına bu sorunumu çözdükleri için teşekkür ediyorum.

09 Şubat 2024 15:46

2. Kez değişen Reeder S23 Pro Max 256Gb telefon bu kezde ses açıp kısma tuşları sallanıyor bu da gelen aramalardaki (kulaklık hoporlöründeki) seste titreşim ve parazit yaparak sesi bozuyor. Telefonun fabrikasyon hatasından dolayı firma yetkililerinin beni daha fazla mağdur etmeyip, herhangi bir fark ücreti istemeden bu sorunu da çözeceklerini düşünüyorum.

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
20 Şubat 2024 12:10
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Piazza Avm Reeder Mağazası İlgisizliği

Yusuf
09 Kasım 2023 18:50
Piazza Avm Reeder Mağazası İlgisizliği
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

Şeyda
16 Kasım 2023 08:20

Reeder Telefonlar: Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet

İbrahim
11 Şubat 16:54
Reeder Telefonlar: Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
26 Şubat 13:51