Sami sonuçtan hiç memnun değil

Reeder IMEI Numarası Kayıt Dışı

Reeder IMEI Numarası Kayıt Dışı
11 Mart 2024 19:50

Aksaray AVM'de aldığım iki adet Reeder marka telefon için IMEI numarası kayıt dışı diye mesaj aldım dönüş yapılırsa sevinirim yoksa Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim en kısa zamanda sorunumun. Çözülmesini istiyorum gerekli dönüşün sağlanmasını bekliyorum

12 Mayıs 2024 18:30

Reeder s19 max Pro s iki adet cihaz aldım IMEI kaydı yapılmadı e devlet den sorguluyorum kayıt dışı olduğunu söylüyor yardımcı olursanız sevinirim 3. Kez mesaj geldi telefonunuz 60 gün içinde kapanacak diye telefonu alalı 2 ay oldu hala kaydedilmedi bir an önce sorunun giderilmesini istiyorum

16 Nisan 2024 13:49

Aksaray AVM den 2 adet Reeder telefon aldım IMEI sorgulayınca hala kayıt dışı olarak görünüyor 1 ay içinde kayıt olacağı hala olmadı ve Aksaray AVM de çalışan arkadaşla görüşünce bilgi isteyince bana şu an telefonun kapanmamış diyor kapanırsa ne olacak diyorum ona o zaman bakarız diyor çok kalitesiz bir satıcı sorumlusu memnun değilim

Gürkan

Ben de 10.03. 2024 tarihinde Zonguldak Esas67 AVM de bulunan Reeder satış ofisinden 2 adet aldım. İkisine de 2 saat sonra IMEI kayıt dışı diye mesajlar geldi. Ayın 10'u nu dan beri (bugün 24.03.2024) 14 gün geçmiş defalarca müşteri hizmetleri ve satış temsilcileriyle görüştüm. Bekleyin açılacak bir haftaya kalmaz kayıtlı olacak denildi. Ancak hala daha kayıt dışı gözüküyorlar. Halkı kanun dışı; kayılı olmayan kaçak statüsünde telefonları kullanmaya neden oluyor Reeder firması. BTK ya şikayette bulundum. Bana CİMER den dönüş yaptılar; İl Tüketici heyetine başvurun diye... Milletin işi gücü yok sizler IMEI kaydı olmayan ürünleri bu firmaya satmalarına göz yumun, vatandaşta ka... N dık tan sonra Tüketici Heyetleriyle şikayet peşinde uğraşsın. Öncelikle Devletin yetkili Kurumları olarak bu tür olayların ve mağduriyetin olmaması için yasalar kapsamında önlem alıp, vatandaşınızı, halkınızı korumanız gerekmiyor mu? Yerli ve milli diye aldığım bu markanın ürünleri kayıt dışı çıktı...

Gürkan

SAS 67 Burda AVM Reeder ana bayinden 2 adet S19 max Pro s telefon aldım. Sıfır resmi satış dükkanından ve faturalı sözde, ikisinde de IMEI kaydı yok. Kapanacak diye mesaj geldi. 1 haftadır uğraşıyorum. 1 aya kalmaz açılabilirmiş. Milletle alay ediyorlar. Alın bedava... Bedavaya faturalı legal IMEI kaydı olmayan telefon, kendinize güle güle kullanırsınız. Anlamadığım Devletin ilgili kurumları ve kolluk güçleri vb. Bu tür legal, faturalı ama IMEI kayıtları bulunmayan kaçak statüsünde telefonların satışına nasıl izin veriyorlar. Hediye edecektim. Utancımdan hediyede edemedim. Aldığıma bin pişmanım. Yarın Emniyete de suç duyurusunda bulunacağım. Sonuçta ayıplı ve legal olmayan bir ürünü habersizce halka satıyorlar. Alanlarda mağdur oluyor.

Gürkan

Bende Zonguldak Esas67 Burda AVM Reeder Mağazasından aldım 2 adet S19 Pro Max s, her ikisi de kayıt dışı, kapanacak uyarısı çıktı. Bana 1 ay içinde açılacak bekleyin dediler. Hediye almıştım. Mağdur oldum. Ürünü bu şekilde hediyede edemedik. IMEI kaydı olmayan telefonu halka niye ve nasıl satarsınız. Durumu Ticaret ve Sanayii Bakanlığına, BTK ya yazılı olarak ilettim. Ayrıca verdikleri faturada da bir cihazın IMEI numaralarını yanlış girmelerine rağmen bir türlü faturayı düzeltmediler. İnsanları yerli ve milli ürün tercihten ve kullanmaktan usandırdılar.

Nihat sonuçtan çok memnun

Nihat
19 Aralık 2023 16:35
"Reeder ailesinin bir parçası olmaktan mutluyum teşekkürler beni asla yanıltmadınız 🥰"
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
19 Mart 2024 15:43
Reeder IMEI Kayıt Dışı Telefon Satıyor
Züleyha sonuçtan hiç memnun değil

Züleyha
17 Ekim 2024 08:35
Reeder P13 Blue Max L 2022 Telefonumun IMEI Sorunu Çözülmüyor Mağdurum!

Reeder Kategorileri