Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Reeder Alfa Reed Robot Rezil

Reeder Alfa Reed Robot Rezil
10 Şubat 2024 22:38

Bir yıl önce Reeder marka Alfa Reed robot süpürge aldım. Bir yılda tam beş kez cihazı değiştirmek zorunda kaldım. İlk arıza sonrası iki ay mağdur oldum ve firma sıfır cihazla değişimi kabul etmedi. Daha sonra B**** Hanım'ın yardımıyla cihaz, sıfırıyla değiştirildi. Ancak üç ay sonra bu cihaz da bozuldu. Bu kez 'reeswap' adında bir uygulama ile 200 TL ödeyerek yenisiyle değiştirdim. Fakat bu cihaz da kısa sürede bozuldu ve yine 'reeswap' ile değiştirildi. Arızalar arasında genellikle iki ila üç ay gibi kısa süreler vardı. Son 'reeswap' sonrası, fırçalardan biri içeri süpürürken diğeri dışarı atıyordu ve bu sorunu çözmek için haftalarca bekledim. Zorlukla stok bulununca yeni cihazı aldım ancak fırçalar dönmüyordu. Ayrıca, bu cihazlar sıfır olmasına rağmen kalite kontrol süreçlerinden şüphe duyuyorum. Sonunda pes ederek cihazı iade etmeye karar verdim. B**** Hanım ile iletişime geçtikten sonra firma iadeyi kabul etti. Ancak, aldığım ilk faturadaki tutarı iade edeceklerini belirttiler. Bir yılda hem zaman kaybettim hem mağdur oldum hem de piyasa fiyatları yükseldi. Şu anda cihazın sıfır fiyatı 6 bin TL ve benim mağduriyetimin giderilmesi için bu tutarın ödenmesini talep ediyorum. Cihazı her taşıdığımda yakıt masrafım oldu ve paramın değeri düştü. Eğer mağduriyetim giderilmezse yasal yollara başvuracağımı, öncelikle Tüketici Hakem Heyeti'ne ve sonrasında yasal yollarla devam edeceğimi firmaya bildiriyorum. Şu anki mevcut fatura üzerinden iade talep ediyorum ve tarafıma olumlu dönüşler bekliyorum.

27 Şubat 2024 17:05

Reeder rez aleti hala sürmekte hala para iademi yapmadılar dediklerimi karşılamadılar utanmazların elinde hem cihazım hem param var daha önceden yazdığım şikayetim hala sonuca ulaşmadı 1 yılda 5 kere cihazları arızalanıp yenisiyle değişti onlar bile arızalı kalite kontrolü sıfır cihazların hepsi sıkıntılı hepsi arızalı bir yılda hem zaman hem nakit kaybettim ben şimdi kendilerinin yapmaları gereken işleri bile ben yaptım ona bile utanmadılar şu anda ürünün değişim faturalarında fiyatı 6 bin tl ama iade işlemlerinde ilk faturaya göre hareket ediyorlar beni ne kadar mağdur ettiler dünya yol gittim geldim yaktığım yakıt tamı üzüleyim kaybettiğim zamana mı yoksa becerip yapamadıkları işler emi üzüleyim yoksa adam akıllı bana dönüş yapmamaları namı

Ek
16 Şubat 2024 22:55

Sadece aradılar şikayetimi tekrarladım dönüş yapacağız dediler ama iletişime geçmediler mağduriyetim gidermediler Tüketici Hakem Heyeti'ne kesin olarak şikayette bulunacağım istediğimi kabul etmedikleri için

Zafer
03 Temmuz 2025 16:06
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
23 Aralık 2024 00:33
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
29 Ağustos 2025 18:51