Realme Yeni Tel İçin Arıza Kaydı Oluşturulamaz! Derhal Sıfır Tel Verilmeli

Realme Yeni Tel İçin Arıza Kaydı Oluşturulamaz! Derhal Sıfır Tel Verilmeli
Hamide
26 Eylül 2024 15:06

14 Eylül Cumartesi günü akşam İzmir Optimum Media Markt'ta satıcıların aşırı ısrarı üzerine Realme 12 Pro satın aldım. Ertesi gün telefonu açtım, 1 saat sonra şarja taktım, birkaç saat şarjda kaldı. Daha sonra telefonu elime aldığımda ekran hiçbir şekilde açılmadı, ses var ama görüntü yok. Media Markt'a gittiğimde telefonun güncelleme yaptığını, o yüzden kendi kendini kapattığını söyleyip telefona format attılar ve 'oldu' deyip elime verdiler. Verdikleri an telefon tekrar kendini kapattı. 15-20 dakika uğraştılar. En sonunda arıza kaydı oluşturup telefonun servise gitmesini söylediler. Ben böyle bir şeyi asla kabul etmediğimi ve yeni bir cihaz talep ettiğimi söyledim, ancak prosedürün bu şekilde olduğu söylendi. Mecburen vermek zorunda kaldım. Daha telefonu kullanamadan bir sürü işlem görmüş telefonu asla kabul etmiyorum. Parası ödenmiş cihaz fakat 12 gündür başka cihazla idare ediyorum. Beni mağdur ettiler.

profile profile profile
06 Aralık 2024 17:32 (Şikayetten 2 ay sonra)

Ahmet
Ahmet

Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum Sivas Teknosa'dan aldığım Realme 12 Pro marka Telefon kapandığını fark ettim açmaya çalıştım zor bir şekilde ve sürekli devam etti 2 gün önce aldığım telefonu Teknosa'ya iade etmek istedim servis prosedürden bahsedildi servise verilecek 21 gün beklenecek telefonu alacaksın aynı soru olacak belki yaşayanlar var sonra tekrar servis böyle bir sistem olamaz kısa zamaandki ayıplı arızalı ürünlerinizi alın sizin markanızı tercih ettiğimiz için mağduriyet pişmanlık yaşatmayın Realme firması

Realme 12 Pro+ İle Bitmeyen Sorunlar: Şarj Ve Performans Şikayeti

Erhan
17 Mart 2025 01:30
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Bozuk Telefon Ve İlgisiz Servis: Realme 12 Pro Hayal Kırıklığı

Osman
10 Mart 2025 11:17
Nurbanu sonuçtan hiç memnun değil

Nurbanu
07 Şubat 2025 00:26