Ray Sigorta Mı 😂😂😂😂😂 Lütfen

Ray Sigorta Mı 😂😂😂😂😂 Lütfen
20 Eylül 2024 21:18

Ray Sigorta
Ray Sigorta acentesi olan Sigortam Yelpazesi acentası, ayın 19'unda biten ve yeni kayıt olarak kesilen 2023 model motorumun trafik poliçesinin plaka zeyilini 3 gündür yapamamakla birlikte acentesine ulaşamamaktayım. Motorumun yarın satışı için şehir dışından alıcısı gelecek. Ray Sigorta'ya ulaştım, sonuç alamadım. Acentesinin yaptıklarını söylemek bile istemiyorum ama acente seçimini kendileri yapmaktadırlar. Maalesef sonuç olarak, tüm haklarım saklı olmak üzere göreceğim zarardan Ray Sigorta sorumludur. Sigorta, kasko, sağlık, konut yaptıracak insanları uyarmak adına bilgi paylaşıyorum. Hiçbir muhatabınız yok, seçimlerinize dikkat etmenizi, bunlara güvenmemenizi istiyorum. Yarın konuyla ilgili videolu olarak bilgilendirme yapacağım, olumlu ya da olumsuz.

23 Eylül 2024 09:30 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz hakkında ilgili departmanımıza gerekli bildirimler yapılmıştır. Çözüm konusunda sizinle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Ray Sigorta A.Ş. Müşteri Memnuniyet Merkezi

23 Eylül 2024 09:52

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz hakkında ilgili departmanımız tarafından sizinle görüşülerek açıklama yapılmıştır. Saygılarımızla, Ray Sigorta A.Ş. Müşteri Memnuniyet Merkezi

Cihan sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2025 03:09
Burak sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2023 14:50

23 Ağustos 2023 14:42
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
01 Kasım 2024 08:46
son-dakika-sigorta-fiyati-soku-1.pdf
Engin sonuçtan çok memnun

08 Aralık 2023 20:33
"Sikayetvar.com adresine çok teşekkür ederim. Şikayetim yayınlandıktan sonra Ray Sigorta ücretimi kartıma iade etti."