Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Değer Kaybı Başvurumun Bilgilendirilmeden Reddedilmesi Ve Yanıtsız Kalan Sorular

22 Aralık 2024 11:09

2 ay önce aracıma park halindeyken çarpıldı. Kaza tespit tutanağı tutulmasının akabinde karşı taraf %100 kusurlu olarak belirlendi. Aracımın tamiri yapıldıktan sonra karşı tarafın trafik sigorta şirketine (Ray Sigorta) değer kaybı başvurusunda bulundum. Yaklaşık 2 hafta haber alamadıktan sonra tekrar ben arayarak başvurumun durumunu sordum. Aldığım cevap, değer kaybına konu bir durum olmadığı ve başvurumun reddedildiği oldu. İki adet çok basit sorum var:

1-Bütün iletişim bilgilerim verilmiş olmasına rağmen değer kaybı başvurumun reddedildiği bana neden bilgi olarak verilmiyor ve ben arayıp bunu öğrenmek zorunda kalıyorum? Ben nasıl dilekçemi ve dosya numarasına ait bilgileri size iletiyorsam dosyamın durumuyla ilgili bilgileri de yine herhangi bir çabaya girmeden öğrenmek benim hakkımdır.
2-Servisten aldığım bilgiye göre 10.800 TL' lik bir fatura çıkarılan onarım için nasıl olur da değer kaybına konu bir durum yoktur şeklinde sonuç çıkar?

Umarım Hazineye şikayet etmeden önce bu iki soruma mantıklı cevaplar alabilirim ve ne siz daha fazla uğraşırsınız ne de ben.

23 Aralık 2024 09:23 (Şikayetten 22 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz hakkında ilgili departmanımıza gerekli bildirimler yapılmıştır. Çözüm konusunda sizinle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Ray Sigorta A.Ş. Müşteri Memnuniyet Merkezi

03 Ocak 09:50

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz hakkında ilgili departmanımız tarafından [email protected] mail adresinize bilgilendirme iletilmiştir. Saygılarımızla, Ray Sigorta A.Ş. Müşteri Memnuniyet Merkezi

Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Değer Kaybı Başvurum Gerekçesiz Reddedildi, Bilgilendirme Yapılmadı

30 Ekim 12:14
Ali sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 16:45

02 Eylül 2024 19:57
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 16:33
Değer Kaybı Başvurusu Cevapsız Kaldı
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Değer Kaybı Talebime Yanıt Alamıyorum

İbrahim