Nur sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 09:52

18-19 Kasım tarihleri için Şile Ramada By Wyndham otelde konaklamamız planlanmıştı. Odamız yol tarafına değil, havuz tarafına bakıyordu. Sabah kalkıp kahvaltı için odadan çıktığımızda arabaların sular içinde kaldığını fark ettik. Yaklaşık on araba su altındaydı. Otel yönetimi, yağmur başladığında bizi hiç uyarmadı. Yaklaşık 1.500.000 TL değerindeki aracımız büyük bir risk altına girmişti. Yağmur başladığında bizi uyandırarak arabamızı birkaç arka sokağa çekmemizi tavsiye edebilirlerdi. Birçok araçta hasar oluştu. Otelde mahsur kaldık. Akşam yemeği olmayan otelde, oda servisine ulaştığımızda 7:30'da yemek servisi yapılacağı söylendi. Ancak biz 7:15-7:20 civarında aşağı indiğimizde yemeklerin yarısının tükenmiş olduğunu gördük. Ek yemek takviyesi yapacaklarını belirttiler ama biz zaten bize belirtilen saatten önce inmiştik. Tüm bu olumsuzluklara ek olarak, odamızın kapısının açıldığı yerdeki tavan çökmüştü. Tüm bu kötü deneyimlere rağmen bizden 1500 TL ek ödeme talep edildi.

11 Aralık 2023 21:59 (Şikayetten 20 gün sonra)

Tahsin sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 11:49
Ramada by Wyndham Şile Ramada Şile'de Hayal Kırıklığı: Tatil Kabusa Dönüştü
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 14:06
Ramada By Wyndham Niğde Hayal Kırıklığına Uğratan Konaklama
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Otel Temizlik Ve Güvenlik Sorunları Nedeniyle Erken Çıkış Ve Ücret İadesi Talebi

22 Ağustos 2025 14:24
otel-temizlik-ve-guvenlik-sorunlari-nedeniyle-erken-cikis-ve-ucret-iadesi-talebi-3.jpg
Perviz sonuçtan hiç memnun değil

Ramada Resort By Wyndham Thermal Sapanca Oda Hazırlık Süresi Ve Temizlik Konusunda Yaşanan Sorunlar

27 Temmuz 2024 00:12