Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Raks Ayıplı Ve Bozuk Ürün Satışı

27 Temmuz 2023 17:37

04-07-2023'de Hepsiburada aracılığıyla 11 adet Raks WF20SA duvar tipi vantilatör ve 2 adet RAKSWF20SA tavan tipi vantilatör satın aldım.

İlk günden itibaren aşırı şekilde sallanma ve ses uğultusu yaptığını bildirdim. Bununla ilgili tedarikçi firma olan indirsepete dayanıklı tüketim malları tic. Ltd. Şti. İle hiçbir şekilde iletişim kuramadım.

Aynı şekilde Hepsiburada müşteri temsilcileriyle yazışmamda 'biz tedarikçiyiz bölgenizde bulunan yetkili servisten yardım isteyin' gibi bir yanıt aldım. Yani işleri satana kadarmış. Raks Ankara yetkili servisiyle telefonla görüştüm.

Onlar da ürünleri yerinde servis vermediklerini söylediler. Montajı için ücret ödediğim ürünleri söktürerek servise getiremeyeceğimi söylediğimde yapacakları bir şeyin olmadığını söylediler.

21 Ağustos 2023 10:52 (Şikayetten 24 gün sonra)

Merhaba, şikayetiniz ilgili departmana iletildi.En kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir.Mutlu günler dileriz.

13 Nisan 2024 22:38

21 Ağustos 2023 tarihinde gelen cevap Merhaba, şikayetiniz ilgili departmana iletildi. En kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Mutlu günler dileriz. Kısa süre anlayışınızı anlayamadım. Ürünleri kullanmadığım için aramanızı bekledim. Ama kış da bitti ürünleri kullanmak istiyorum. Ya da iadelerini talep ediyorum.

Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Nihat
20 Haziran 2024 17:33
Göksel sonuçtan çok memnun

Göksel
19 Ekim 2023 13:47
"Geçte olsa iyi sonuçlandığı için memnunum. Ergün beye de ilgilendiği için ayrıca teşekkür ederim."
Yasemin sonuçtan çok memnun

Yasemin
01 Mayıs 2024 13:18
"Ürünle alakalı problemim adına Raks müşteri hizmetlerinden Şeyda hanım tarafından aranarak kırık ürünün temin edileceği yönünde bilgilendirildim teşekkür ederim"
Raks Sf 18 Plus Vantilatör

Beyaz
25 Temmuz 2023 11:49
Mustafa sonuçtan çok memnun

26 Temmuz 2023 12:38
"Sorunun çözüldü. Teşekkür ederim"