Rainwater Arıtma Cihazında Yetersiz Satış Sonrası Hizmet Ve Fahiş Fiyatlar

Rainwater Arıtma Cihazında Yetersiz Satış Sonrası Hizmet Ve Fahiş Fiyatlar
11 Kasım 2024 22:19

2019 yılında Rainwater tezgah altı arıtma cihazı satın aldım. Satın aldığım çeşmede filtreler tıkandığında renk değiştiren renkli uyarı sistemi mevcut olduğu söylendi. (Yani en pahalı ürün satın alındı.) 1 yılın sonunda filtre değişimi için aradıklarında çeşmedeki uyarı renginin aynı olduğunu, çünkü ürünü satarken bu şekilde bilgi verildiğini söyleyip filtre değişimini yaptırmadım. (İyi niyetli bir satıcı olsalar, aradıklarında eğer filtreler değişmezse membranın bozulacağını, hatta şu an bozulmuş dedikleri tankımın da bozulabileceğini söylerlerdi ama söylemediler.) Sonraki süreçte taşındım ve 1 yıl arıtmayı kullanmadım. (Bu sürece kadar suyun tadında ve akış hızında hiçbir sıkıntı yoktu.) 2023 Şubat ayında montaj ve filtre değişimi için servis çağırdım, değişim ve montaj gerçekleşti. Sonraki süreçte suyun akış hızı durma noktasına geldi. Çağırdığımız servis elemanları membran filtresi değişmesi gerektiği ve tankın da arızalandığını söyledi. Tamamı için net rakamı hatırlamıyorum ama 7500 lira civarında bir bedel istediler. Kısacası, asgari ücretin 17 bin TL olduğu ülkede bu kadar fahiş filtre fiyatları olamaz. Kısacası, Rainwater pişmanlıktır. Alırken ona göre her şeyi araştırın. Satış sonrası hizmet dedikleri, yılda bir arayıp filtre değiştirin demek midir? 30 saniyede 1 su bardağını zor dolduruyor şu an. Bu rakamı ödemektense yeni arıtma taktırırım daha iyi. Babamların başka marka arıtma ana filtre de dahil 1500 TL'ye değiştirdik. 24/10/2024 tarihinde Tüketici Hakem Heyeti'ne de şikayette bulundum.

13 Kasım 2024 15:39 (Şikayetten 1 gün sonra)

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 23:26
Musa sonuçtan hiç memnun değil

Rainwater Su Arıtma Firmasının Hizmetinden Memnun Kalmadım

19 Ekim 2023 19:59