Must sonuçtan hiç memnun değil

Qatar Airways Rötardan Dolayı Müşteriyi Rezil Etmesi

Qatar Airways Rötardan Dolayı Müşteriyi Rezil Etmesi
29 Temmuz 2024 10:20

İptal uçuşunda sergilenen tavırlar ve iptal sürecinin yanlış yönetilmesi hakkında yazıyorum. 29.07.2024 tarihinde saat 07.25'te Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Katar Doha'ya 11.35'te inişimiz olacaktı, oradan da 17.30'da Endonezya Denpasar'a uçağımız vardı. Yani böyle olsaydı sadece 6 saat Katar Havalimanı'nda bekleyip aktarma uçağımıza binecektik. Önce uçakta küçük bir teknik arıza olduğu söylendi ve yarım saat sonra (yani 08.00'de) kapılar açılacak dendi, ardından bu süre biraz daha uzadı, daha sonra saat 09.30'a gelirken uçağın kalkış yapamayacağı bilgisini biz gidip uçak giriş kapısında beklemekte olan personele sorarak öğrendik. Ardından kısa bir süre sonra "size yeni uçuş saati ve aktarma yapacağımız uçağın saati hakkında bilgi verilecek" dendi. Kısa süre sonunda yeni uçuş saatimiz 13.40 ve aktarmalı uçağımız bir sonraki gün gece 02.00'de olduğu bilgisi verildi. Ayrıca Burger King'ten yemek ikram edilecek denildi. Bu yeni uçuş saatlerinde aktarma kısmında 8 saatten fazla beklemek zorunda kalacağız, ayrıca tatilimizin ilk günü akşam Denpasar'a ulaşmış olacağız. Yani tatilimizden 1 günümüzü boş yere harcattılar bize. Bu arada ikram yemek dedikleri gidiyorsunuz et mi tavuk mu diye soruluyor ve onların herkes için belirlediği menüyü veriyorlar, içecekler sabit kola, en küçük boy patates sos falan zaten yok ve değişiklik hakkında yok.

Qatar Airways Katar'da Bekleyiş: Aktarmalı Uçuş Mağduriyeti

16 Şubat 2024 12:07
Nergis sonuçtan hiç memnun değil

Qatar Airways Uçuş İptali Ve Mağduriyet Yaşanması

01 Ağustos 2024 10:30
Mehmet sonuçtan memnun değil

25 Şubat 2024 02:51
Nazire sonuçtan hiç memnun değil

Qatar Airways Aktarma Ve Valiz Sorunu

27 Haziran 2024 11:04
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Singapore Airlines İle Yaşadığımız Büyük Ulaşım Sorunu

02 Eylül 2024 11:04