Özge sonuçtan hiç memnun değil

Balayı Tatilimizde Yaşanan Uçuş Kabusu

10 Ekim 2024 13:48

8 Ekim'de balayı için önce Singapur'a oradan da Bali'ye geçiş yaparak toplam 12 günlük tatil planlamıştık ancak Sabiha Gökçen Havaalanı'nda Qatar Havayolları'na bagajımızı teslim etmek için gittiğimizde beni uçağa almadılar. Gerekçe ise pasaportumdaki fotoğrafın biraz silinmiş olmasıydı. Ancak ben bu pasaportu uzun zamandır kullanıyorum ve birçok ülkeye giriş yaptım, hatta 7 ay önce Fransa'dan vize aldım. Buradaki amaç kişinin kimliğini tespit etmek ise vizedeki fotoğrafıma bakılabilirdi. Ve bizim Singapur'da ödediğimiz otel ücretimiz ve uçak biletimiz yandı, üstüne üstelik bizi uçağa onlar almadığı halde uçağa binmediğimiz için ekstra kişi başı 345 USD ceza ücreti yansıttılar. Ve bu bizim balayı tatilimizde Qatar Havayolları yüzünden her şey mahvoldu ve maddi manevi yaşadığımız zarar çok fazla. Hemen yeni bir pasaport çıkarttım, 2 gün sonra geldi. Bu sefer yeni bilet almak istediğimizde uçak biletlerinin fiyatının arttığını gördük. Kişi başı 800 USD gidiş dönüş bilet almışken şimdi bu biletimizin ücreti resmen yok oldu. Bizden tekrar yaklaşık 1000 USD kişi başı ödeme istendi. Kendileri yüzünden uğradığımız zararı karşılamak yerine bir de ceza bedeli uyguladılar. Eşim defalarca yazdı ama sonuç alamadık. Balayımız resmen mahvoldu, bu havayolunu şikayet edeceğiz ve hakkımızı sonuna kadar mahkemede arayacağız.

Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Qatar Airways Qatar Airlines Acente Biletlerinin Sorunlarını Çözmekte Gecikiyor

16 Eylül 2024 11:40
Nazire sonuçtan hiç memnun değil

Qatar Airways Aktarma Ve Valiz Sorunu

27 Haziran 2024 11:04

Qatar Airways Katar'da Bekleyiş: Aktarmalı Uçuş Mağduriyeti

16 Şubat 2024 12:07
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Qatar Airways ile İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

03 Ekim 2024 13:24
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2025 21:10