Uğur sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 13:47

Düzenli olarak Puma kullanıcısıyım öncelikle onu belirtmek isterim ve özellikle ayakkabı tercihimi rahatlığından dolayı Puma roma kullanıyorum ve tüm renk ve modelleri elimde mevcut.
Son olarak Trendyol aracılığı ile dalkılıç satıcısından Puma roma BMW satin aldım. Dolabımdaki ayakkabı çeşitlerden dolayı dinlendirmek ve havalanmasını sağlamak (saglik acısından) amacıyla haftada bir kez giymek üzere toplamda 14 kez kullandım.
Önce ayakkabı üzerinde çatlaklar oluşmaya sonrasında ise çatlayan kısımlarından açılma ve yırtılma yaptı. İncelenmesi için gönderdiğimde red cevap geldi üretim hatası olmadığı söylendi herhangi bir tamirat ve tadilat da yapılmadı. Aynı ürünün başka renginde de aynı problem oldu. Dalkılıç firmasi ve Trendyol hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Ayakkabının incelenmesini talep ediyorum. Garantisi devam ediyor fakat kimse yardımcı olmuyor mağdur oldum. Size gerekli görseli paylaşmak üzere yolluyorum. Almış olduğum iki aynı model farklı renk ayakkabıdaki problem de aynı. Dikkatinizi çekmek istediğim nokta ayakkabı kullanıma bağlı adim atarken bükümlü yerinden çatlayıp yırtılmıyor sadece, üzerinde de çatlaklar oluştu. Kullanıcı değil üretim hatası olur bu durumda. Gerekli incelemeyi yapıp tarafıma bilgi verilmesini ve de iade veya değişim talep ediyorum. Saygılarımla

28 Haziran 2024 13:31

Görselde bariz şekilde büküm yerinde yırtılma mevcut fakat adim atarken bükümden kaynaklı olmayan kısımlarda da çatlamalar mevcut dikiş atması ve topuk iç kısmındaki açılma başlamasını da net olarak görebilirsiniz.

28 Haziran 2024 14:41

Puma'ya mail attım. Gelen cevap faturayı kesen firmayla iletişime geç oldu faturayı Trendyol kesti. Aradım yapacak bir şey yok deniyor kaldir çöpe at manasına geliyor. Dalkılıç spora yazıyorum üretici firmaya derdini anlat diyor. Benim muhatabım kim kardeşim. Gizli ayıplı mal satıyorsunuz bize. Yazışma cvplarini ekliyorum herkes görsün

29 Haziran 2024 14:12 (Şikayetten 1 gün sonra)
01 Temmuz 2024 09:32

Dalkılıç spor sizinle anlaşmalı değil mi arayın firmayı benim ayakkabımın para iadesini yapsınlar üretici firmada sizsiniz. Niye kimse garantili ürünün arkasında durmuyor? Bakın Dalkılıç ne cevap vemis.!

30 Temmuz 2024 14:29

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum para iadesi yapıldı hakkimizi aramazsak ayakkabı çöpe gidecekti. Teşekkürler Tüketici Hakem Heyeti

Emin sonuçtan hiç memnun değil

Emin
12 Ekim 2025 23:17