Banu sonuçtan hiç memnun değil

Puma Maltepe Piazza Avm Mağazası Kanamalı Yaralanma

Puma Maltepe Piazza Avm Mağazası Kanamalı Yaralanma
07 Kasım 2023 16:06

05.11.2.23 pazar günü saat 13.50 civarı alışveriş için girmiş olduğum Maltepe Piazza Puma mağazasından çıkarken kapıda bulunan şeffaf ve ince kapı alarm sisteminde bir uyarı, ışık, giydirme olmadığı için bir tanesine çarparak başımdan yaralandım. Mağaza iç kapısında Çarpmanın etkisi ile gözüm karardı ve elimi yüzüme kapatarak birkaç dakika olduğum yerde kaldım ve yardım için birilerini bekledim ancak alışveriş sırasında yanımdan bir Sn. Ayrılmayan personellerden hiç birisi yardıma gelmedi. Alnımın kanadığını fark ederek, halsiz bir şekilde dışarıda koltuğa yürüdüm. Kanamanın arttığını fark edince selpak ile tampon yaptım ve yardım için mağazaya yürüdüm.
Kamera kayıtlarında göreceksiniz ki personelin tepkisiz uzak durduğunu fark edince müşterilere doğru yürüdüm. Dışarıdan gelen eşimin revir sorması sonucu yanımızda bir personel ile revire geçtik. Sağlık personeli pansumanımı yaptı ve dikiş ve travma için hastaneye gitmem gerektiğini söyledi. Revir çıkışı bize eşlik eden Puma çalışanı hiçbir şey demeden revir kapısında bizi bırakıp gitti. Ne adımı sordular, ne geçmiş olsun dediler, ne de numaramı aldılar. Hastaneye gittiğimizde yüzümde diş etimden alnıma kadar olan bölümde ağrı ve şakak bölgesinde karıncalanma ile alnımda kanayan bölgeye gerekli müdahale yapıldı. Çarşamba günü tekrar kontrole gitmem gerektiği, yüzümde izi kalması veya karıncalanma hissinin geçmemesi durumunda tomografi gerektirebilecek bir tedavi söz konusu olabileceği bildirildi.
Mağazalar ile çalışan bir marka sahibi olarak ve dizi, projelerde stil danışmanlığı yapan, markaların pr çalışmalarını yürüten birisi olarak;Tüm bu yaşananlara ek olarak halen sessizliğini koruyan Puma çalışanlarını insan olarak kınıyorum.
Bir profesyonel olarak ise Marka pr konularında Puma markası ile ilgili olarak iş birliği içerisinde olduğumuz tüm yapım şirketleri ile konuyu paylaşacağımı bildirmek istiyorum.
Bu sert, ince ve görünmez hali ile ciddi risk oluşturan alarm sistemine Mağazadan revire çıkarken ikinci kez çarpma tehlikesi geçirdim. Yaşananları kamera kayıtlarından inceleyebilirsiniz.
Bu konuyu paylaşmak için iki gün bekledim belki Puma yetkililerinden veya mağaza çalışanlarından geçmiş olsun telefonu veya yazısı gelir diye ama herhangi bir arama gelmedi.

08 Kasım 2023 16:11 (Şikayetten 1 gün sonra)
08 Kasım 2023 18:26
11 Kasım 2023 17:52

Genel merkezden zarif bir hanım aradı nasılsınız? Dedikten sonra beni yaralayan kesici kapı alarmına giydirme yapma zorunda olmadıklarını söyledi. Personelde mağazada kanama geçirdiğimi görmemiş ki; başım kanarken karşımda beni izledikleri için müşteriye yürüdüm yardım istemek için. Kameradan izleyin lütfen. Ayrıca Karşınızda kafa travması ve yüzünde kesik oluşan bir insan var. Hukuk savaşı verdiğiniz, haddini bildirdiğiniz bir insan olarak değil de üzüldüğünüzü hissettiren bir arama olsaydı keşke. Bana maddi zararımı karşılamak istediğiniz cümlesi de üzdü. Sizden maddi beklentisi olabilecek bir insan değilim günlerce aramadığınız için manevi bir telefon bekledim. Ya da mağazada ilkyardım, su., koluma girilmesi vb. Bana yardımcı olmayan personeliniz ve geçmiş olsun demek yerine dört gün sonra hukuk savaşı verir gibi yaptığınız telefon görüşmeniz için yazıyorum. Bir hafta evde yattım. Çalışamadım. Bandajım bugün açıldı ve yüzümde iz kaldı. Sadece üzüldüğünüzü hissetsem bana yeterdi. Ömür boyu uzak kalmanız dileği ile size dava bile açmayacağım, sizi hayatımda istemiyorum. Bu arada size dava açmamı isteyen yüzlerce mesaj alıyorum. Anneler çocukları için endişelendiklerini, bu tarz durumlarda susarak başkalarınında hakkına girdiğimi söyleyen herkesten özür diliyorum. Hayatımda Bu markanın dava yolu bile olsa asla yer almasını istemiyorum. Puma mağazalarında herkes kendine dikkat etsin. Gözünüze kan akarken seyrederek ne kolunuza ne giren, ne su veren, ne peçete uzatan olur. Revire eşlik eden de basar gider. Genel merkezi bu kadar soğuk bir markanın personeli de karışmaz. Yaralanmam umurlarında olmamış sormadılar bile bana ne oldu nereden yaralandım, nasılım? Direk arayıp dava açarsan bir şey yapamazsın zarif bir hanımefendi aracılığı ile ilettiler. İş hayatımda ve özel hayatımda asla yer almayacaklarını hanımefendiyi kırmadan söylemeye çalıştım. Bir hafta boyunca çektiğim fiziki ağrılardan daha çok kalbim acıdı. Hem mağazada ayakta durmakta zorlanırken uzak duran personeliniz, hem de günler sonra nasılım merak etmeden, direk dava için beni aramanız canımı yaktı. Beni devamlı arayan Maltepe Piazza Avm yönetimine kucak dolusu sevgiler. Onların aracılığı ile aradığınızı biliyorum.

Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

Gülçin
17 Temmuz 2025 22:20
İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
27 Mart 2024 07:36
"Mağduriyetimi kendi mağduriyeti gibi görüp işlemlerimi hızlandıran eda hanıma teşekkür ediyorum"
Pumadan Hemen Değişim İçin Ek Süre Talebimin Onayını İstiyorum

19 Haziran 2023 14:38
Puma Marka Ayakkabım 3 Ay İçerisinde Delindi
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
23 Kasım 2023 22:16