Emin sonuçtan çok memnun

Yataş Puffy Servis Ücreti Talep Ediyor

29 Mart 2024 17:15

Yataş Puffy markasından 1.5 yıl önce çift kişilik bir yatak satın aldık. 80 kg ağırlığındayım ve yatağın yattığım kısmında çökme olduğunu hissediyorum. Bununla ilgili servis talep ettik. Fakat markanın bize söylediği eğer biz yatağınızda bir sorun görmezsek 480 TL servis ücreti alırız. İyide bana göre sorun var ama servis elemanlarınız sorun görmeye bilir normal diyebilir ben neden garanti süreci içinde servise para ödeyim. Marka gerçekten müşteri memnuniyeti adına yetersiz ilgisiz alakasız bir daha markadan asla alışveriş yapmam. Onlara 480 TL servis ödemektense 15 bin lira öder yeni yatak alırım. Olayın arkasını bırakmayacağım Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvurup şikayetimi yapacağım

04 Temmuz 2024 11:50

Puffy Beylikdüzü mağazasından yatak satın aldık üründe çökmeler oldu. Eve servis gelmesi için ücret talep ettiler. Ücreti ödemek istemedim çünkü ürün garanti kapsamında idi. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Hakem Heyeti beni haklı buldu yatak incelendi değişimi veye tamirine hükmedildi. Satın aldığım bayiye başvurdum cevap bile vermediler markanın müşteri hizmetleri hukuk bürolarına yönlendir oradan da bir şey çıkmadı. Avukatımla görüştüm icra takibi başlatacağız avukatlık ücretleri yatağın ücreti veya yeni yatağın icra işlemleri hepsini yasal haklarımı kullanarak alacağım. Kimse yasal haklarından vazgeçmesin. Müşteriye değer kıymet hak vermeyen markalar yok olmaya mahkumdur.

1720083003811.1455001.pdf
04 Temmuz 2024 11:38

Yataş Puffy Beylikdüzü mağazasından aldığım yatakta çökme oldu. Hiçbir şekilde servis evime gelip inceleme yapmadı bunun için ücret talep etti ücreti kabul etmediğim için Tüketici Hakem Heyeti'ne baş vurdum. Hakem Heyeti beni haklı buldu ürünün misli ile değişimine veya tamirine hükmetti. Mağazaya tebligatı gönderdim. Hiçbir şekilde geri dönüş yapmadılar. İlgilenmediler. Yataş'a durumu bildirdim orası da ilgilenmedi. İcra takibi başlatacağım yasal olarak gereken tüm işlemleri yapacağım. Avukatımla görüştüm bu işi sonuna kadar sürdüreceğim. Marka müşteri memnuniyeti Tüketici Hakları için hiçbir şey yapmıyor. Markayı görünce kaçın kaçın kaçın kaçın

1720082311859.1455001.pdf
1720082255178.1455001.pdf
profile profile
03 Nisan 2024 09:46 (Şikayetten 4 gün sonra)
03 Nisan 2024 10:17

Firmadan arandım bana net olarak gelip kontrol edip servis ücret almayacaklarını söylemiyorlar. Evinize servis gönderelim bakalım demiyorlar. Bir sorun görürsek servis ücreti alırız diyorlar. Hatta bir sorun göremezsek yine servis ücreti alırız diyorlar. Yalandan bir garanti vermişler insan aklı ile dalga geçiyorlar. Asla ve asla bu markayı tercih etmem artık. Tüketici Hakem Heyeti'ne gerekli başburumu yaptım yasal yollarla hakkımı arayacağım. Tüketici Hakem Heyeti başvuru formumu ekledim oradan takip edebilirler.

04 Temmuz 2024 11:30
yatas-puffy-servis-ucreti-talep-ediyor-1.pdf

Tüketici Hakem Heyeti tarafından haklı bulundum. Tarafınıza tebliğ iletildi. Ürünü satın aldığım Beylikdüzü mağazasına hakem heyetinden gelen tebliği ilettim. Marka ve mağaza yardımcı olmadı ürünün değişimini hala yapmıyorlar. Tebligatla birlikte icra takibi başlatacağım.

Süha
06 Şubat 2025 01:19
Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

Bahadır
21 Haziran 2025 20:34
Sipariş Verdiğim Yatak Hatalı Geldi, Değişim Süreci Çok Yavaş İlerliyor
Alev sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2023 18:45
Yataş'ın Fiyat Aldatmacası Ve İlgisizliği
Nalan sonuçtan hiç memnun değil

Nalan
12 Şubat 2025 13:45