Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Epttavm - Fulya Temizli Züccaciye İnsanları Yanıltıyor

29 Temmuz 2023 09:26

Epttavm full ya temizlik züccaciye den 9 adet Yumoş yumuşatıcı aldım. Ürünlerin orijinalliği şüpheli içindeki basit yer temizleyicisi kokusu, kutusu etiketinden çok belli sahte olduğu. Videosunu çekip Epttavm'ye attım, 6 gün oldu dönüş yok. İade edeli 5 gün oldu Epttavm destek birimi "inceleme sürecinde" dışında bir şey demiyor.

Ürün sahte satıcı sahte ürün satıyor, mesajlarıma dönmüyor ne zaman sonuçlanır diyorum belirli bir süre yok diyorlar. Yani Epttavm'nin bir iade prosedürü yok! Başka sitelerde iadelerim en geç 2-3 iş gününde sonuçlanır, doğru düzgün cevap alırken burda hiçbir cevap yok, satıcının keyfine kalmış durumdayız. Satıcı 3 hafta sonra iadeye red cevabı verirse ne olacak?

07 Ağustos 2023 17:48 (Şikayetten 9 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak müşteri temsilcilerimiz tarafından en kısa süre içerisinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla PttAVM.com

07 Ağustos 2023 17:48

Değerli Müşterimiz, Konu hakkında sistemimizde kayıtlı e-posta adresiniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla pttavm.com

07 Ağustos 2023 19:10

Herhangi bir bilgilendirme yapmadınız! Satıcı iade sürecini 1 hafta önce onaylamış, siz hala ücret iadesi yapmadınız. Sisteminizde iade süreci ile ilgili hiçbir şey takip edilemiyor! 2-4 isgunune tamamlanması gereken karta iade 1 haftayı geçti yapılmadı! Defalarca mail atmama rağmen 1 tane bile (buraya yazdığınız standart mesaj gibi bile! ) dönüş yapmadınız!

Feyza

Fulya temizlikten Bingo deterjan aldım sahte içinden tuz çıktı sahte urunn

Feyza

Fulya temizlikten deterjan aldım. Deterjan sahte ve islak iade talep ediyorum acilen

Hakan

Satın almayı yapalı 39 gün, satıcı zahmet edip sahte ürünü göndereli ve ben ertesi gün iade edeli 3 hafta, satıcı ücret iadesi onayı vereli 2 hafta oldu! Hala ücret iadesi kartıma yansımadı, bu arada ben kartımı da ödedim! 1 hafta önce son yazdığımda 2-4 günü diyordu Epttavm, o süreç de geçti! İnanılmaz kötü bir tecrübe...

Meryem
26 Eylül 2023 01:10
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Yüksel
23 Haziran 2024 13:33