Semih sonuçtan çok memnun

11 Aralık 2024 22:02

Posta hizmetleri
Ücretlendirme
CY5898***94DE
Almanya'dan arkadaşım bana motosiklet montu gönderdi. Hediye olarak DHL ile Türkiye'de PTT'ye geldi. İkitelli OSB, Ziyagökalp Mahallesi, Aykosan Sanayi Sitesi, 2. Kısım, Dilek Pastanesi karşısı, İkitelli Caddesi, 34490 Başakşehir PTT'ye geldi. Almaya gittim, benden 6 bin TL fiyat çıkardılar. Alabilmem için 'Ben hediye dedim, faturası yok, nasıl 6 bin?' dedim, vermediler. Kağıt istediler, kağıt çıkarmaya gittim, hediye gelen pakete kağıt vermediler. Kargoyu da vermediler. 'Kargo gönderen kişi gelip alması lazım' dediler. 'Hem hediye gönderip hem kendi gelip alacakmış, ona ücret var mı?' dedim, onlar da 'Yok ama burada oturan kişiye göre değişiyor' dedi. Kargonun geri iadesi olmadığını söyledim, 'Çöpe atılması için talimat var' dedim, vermediler. Kargoyu açıkça el altından bir şeyler istediler. Kargoyu gönderen arkadaş Almanya'dan bütün ödemeleri yaptı, hatta sormuş, alacak kişi 'Herhangi bir ücret ödemeyecek' demişler. PTT sitesinden takip ediyorum, hiçbir ücret görünmüyor ama kargoyu alamıyorum.

Ferhat sonuçtan çok memnun

21 Ekim 2023 19:58