Kadir sonuçtan hiç memnun değil

PTT Kargo: Teslim Edilemeyen Kargonun İadesi İçin Ek Ücret Talebi

PTT Kargo: Teslim Edilemeyen Kargonun İadesi İçin Ek Ücret Talebi
18 Kasım 2024 20:44

PTT Kargo yine marifetini gösterdi, eksik olmasın. 30.10.2024 tarihinde verdiğimiz kargo önce 01.11.2024 de teslim edildi göründü, birkaç gün sonra alıcı, kargonun gelmediği bildirdi. Biz arayışa girdik, PTT Müşteri Hizmetlerini aradık, evde kimse olmadığı için teslim edilmediğini, şubeye tekrar götürüldüğünü söyledi ki, koca bir yalan, evde kimse olmaması mümkün değil, özel durumdan dolayı. Bize Takip için farklı bir kayıt oluşturduklarını ve yeni verdikleri numara ile işlemi takip edebileceğimizi söyledi. Dağıtacak şubeye ulaşılamadığı için aradan 2-3 gün daha geçtikten sonra müşteri hizmetlerini tekrar aradık, bu sefer göndericiye iade için yola çıktığı bildirildi. Kargomuz gezdi dolaştı bize geri geldi. Karşılığında tekrar iade parası istendi. İadeyi geri almak için şubede sırada beklediğimiz esnada arkadaki 4 kişinin de aynı türde şikayetleri olduğunu anladık. Yani PTT Kargo ücreti ödenen gönderimizi alıcıya teslim edemedi, teslim edemediği gönderimizi bize tekrar getirdiği için ayrıca ücret aldı. Büyüklerimiz hem suçlu hem güçlü derler ya, PTT Kargo tam da öyle.

Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Gülşah
15 Aralık 2023 16:37

18 Ocak 2024 13:42
PTT Kargo Evde Olmama Rağmen Kargo Teslimi Yapmadı
PTT Kargo Evde Olmama Rağmen Kargo Teslimi Yapmadı

20 Nisan 2024 01:34
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Yağmur
29 Kasım 2024 11:09
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
09 Ocak 2024 17:39