Ömer sonuçtan çok memnun

PTT Kargo Çankaya Merkez Postaneden Arıyorum Yalanı

09 Ocak 2024 18:38

Çankaya Merkez Postanesi'nden aradıklarını söyleyerek 'Bir adet tebligatınız bulunmaktadır.' diye bilgi veriyorlar. Tebligatın nereden geldiğini, kim tarafından gönderildiğini ve hangi adreste bulamadıklarını sorduğumda, 'Maalesef bilgi paylaşamıyoruz, ancak 6. Asliye Hukuk Dairesi'nden gelmiş. İsterseniz avukatın numarasını verebilirim, onunla görüşün.' diyerek yanıt veriyorlar. Telefonu yüzüme kapattılar. Tesadüfen PTT şubesinin önünde olduğum için içeri girdim ve çalışanlara sordum. Herhangi bir tebligat olmadığını söylediler. İçim rahat etsin diye Çankaya şubesini de aradım, iletilmeyen tebligat için aramayacaklarını, bu tür durumlara itibar edilmemesi gerektiğini belirttiler. Bu kişiler numaramızı ve adresimizi nasıl bulmuşsa, geri aradığımda da telefonlarına cevap vermiyorlar. Bu tür durumlara karşı dikkatli olunmalı.

Okan
Okan

Bu şekilde beni de aradılar yazdıklarının kopyası ana avrat küfür ettim geçtim en sonunda para istemeye gideceği çok net ortada.

Ali
Ali

Bugün beni de aradılar anneleriyle ilgili birtakım fantazilerimi anlatınca kapattılar telefonu

Aslan
Aslan

Hocam bir gelişme oldu mu?

Ömer
Ömer

Yok hocam herhangi bir şey olmadı. İnanmayın sizi de aradılarsa

22 Ağustos 2023 15:15

Şüpheli Telefon Görüşmesi Ve Tebligat Sorunu

25 Kasım 2024 17:25
Sadık sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 15:36
PTT Kargo Teslimat Sorunu Ve İletişim Eksikliği