Nergiz sonuçtan hiç memnun değil

PTT Kargo Birlik Şubesi Şikayet

11 Ocak 2024 11:22

Merhaba, Trendyol üzerinden bir ürün satın aldım ve iş yerime teslim edilmesini istedim. Kargo dağıtıma çıktı ancak beni yerimde bulamadığı gerekçesiyle geri döndüğü gözüküyor. Fakat ben, yerimde olduğumu bildirmek için aradım ve ikinci kez dağıtım yapılmasını talep ettim. Kargo şirketi, tekrar dağıtıma çıkardığını belirten bir mesaj gönderdikten hemen sonra, ürünün teslim edilemediğini ve şubeden alınması gerektiğini belirten bir mesaj daha yolladı. Ne yazık ki dışarı çıkmam mümkün değil. PTT Kargo, sürekli olarak ürünleri 'adreste bulunamadık' gerekçesiyle teslim etmiyor. Kargonun acilen teslim edilmesini rica ediyorum. Şubeyi defalarca aramama rağmen telefonu kimse açmıyor. Kargonun dağıtıma çıkarıldığını dahi düşünmüyorum ve şubeden teslim almayı da düşünmüyorum; çünkü kargonun bu adrese teslim edilmesi gerekiyor. Lütfen, işini bilen ve yapmak isteyen kişilerle çalışın. Bizi bu durumda mağdur etmeyin.

11 Ocak 2024 11:43

Merhabalar PTT Kargo birlik Şubesi için şikayette bulunmak istiyorum. Adreste olduğum halde kargonun dağıtıma çıktı hatta aynı gün içerisinde iki defa dağıtıma çıktığına dair ve beni evde bulamadıklarına dair telefonuma mesaj geldi. Adresteydim şubeyi aradım adreste olduğumu belirtmek için hiçbir şekilde telefonlar açılmadı kapıya kağıt falan da bırakılmamış. Adresteyim ve rahatsızım kesinlikle çıkamıyorum kargonun adresime teslim edilmesini acil olarak talep ediyorum. Kargo dağıtım kesinlikle yapılmıyor iki defa çıkması gereken kargo ikinci kez asla çıkmıyor pes peşe aynı mesajlar gelip hemen ardında şubede bekliyor diye mesaj geliyor. Ben kargoyu şubenizden teslim alacak olsam zaten şubenin adresini veririm kendi adresime istiyorsam adrese getirilecek demektir. O kargonun acil olarak adresime teslim edilmesini istiyorum aksi takdirde gereken bütün şikayetleri yapacağım. Kargomun dağıtımda olduğu gün apartmanda bir tane kargo dağıtımı yapan PTT den birini gördüm kargomu sordum bende değil dediler ve gittiler. Sağlık problemim var o yüzden ne yazık ki evden çıkamıyorum günlerdir de hastaneyle uğraşıyorum kargonun adresi teslim edilmesini rica ediyorum

Buse sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 16:23
Pınar sonuçtan memnun değil

PTT Kargo Teslimatında Kasıtlı Teslim Edilmeme Sorunu!

13 Eylül 2025 14:43

16 Kasım 2023 20:32

23 Mayıs 2024 15:21
Emre sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 15:50
PTT Kargo Kategorileri