Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

İade Sürecinde Yaşanan İletişim Problemleri

İade Sürecinde Yaşanan İletişim Problemleri
26 Aralık 2024 00:06

Merhaba, geçen hafta yaptığım iade ile alakalı sizi 5 defa aradım. Satıcı firmasına ulaşamadığınız için ürün iade onayı yapılmadı ve bu yüzden ücret iadesi gerçekleştirilmedi. Geri aranmak adına 2 sefer kayıt açtınız. Sizi gerekli yerlere şikayet edeceğim. Aldığım ürünün faturasını bana mail atın, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım. Sipariş ile alakalı resim paylaştım. Aynı gün servisine ulaşamadığım için ürünü geri iadesini yolladım. Sitenizde satış yapıyor fakat ulaşamıyorsunuz. Biz nasıl ulaşalım firmaya ve servise? Ayrıca iade işlemlerini sayfanızdan takip edemiyorum. Mağazaya ve size direkt soru ve iade ile iletişim kuramıyorum. Sayfanız çok kötü.

28 Aralık 2024 21:08

27 Aralık 2024 20:21

Hala geri dönüş olmadı ben aradım maviay ticaret satıcı bilgisi Epttavm üzerinden aldığımız ürünün iadesi PTT Kargo tarafından hasarlı gitmiş o yüzden benim iade işlemin bekliyor ürünün ödemesini yaptık mağduriyet yaşıyoruz

28 Aralık 2024 21:06

Hala geri dönüş yapılmadı artık beddua okuyoruz Epttavm ye

03 Ocak 2025 09:14

İade ücretim yapılmadı Epttavm yi Tüketici Hakem Heyeti'ne ve mahkemeye veridim satışına izin verdiği maviay ticaret den de ürün alınmaz

27 Ocak 2025 17:48

Yazıklar olsun Epttavm ye neredeyse 2 ay oldu hala ücreti mi yollamadılar geri

Fatmanur
22 Şubat 2024 10:38

02 Ekim 2024 17:15
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 12:10

03 Nisan 2024 19:02
PTT Kargo Teslim, Müşteri İlişkileri Felaket Bir Hizmet Anlayışı!
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 17:09
PTT Kargo Kategorileri