Murat sonuçtan hiç memnun değil

PTT Şubesinde Yaşanan Hatalı Iccid Numarası Problemi

13 Aralık 2024 18:53

Kayıp telefon cihazımla birlikte Pttcell hattımı da kaybettim. Hemen müşteri hizmetlerini arayarak hattımı bloke ettirdim. Daha sonra aynı numaraya yedek hat almak için bir PTT şubesine gittim (Ankara İvedik OSB). Başvurumu Cuma günü 12:00 civarında yaptım. 5 dakika içinde yedek hattım oluşturuldu. Hattı cihazıma taktım ve aktifleşmesini bekledim. 2 saat sonra, sabit hattımdan müşteri hizmetlerini aradım. Benden karta ait iccid numarasını istedi. Kontrol ettiklerinde sistemde gözüken numara ile benim verdiğim uyuşmadığını söylediler. Bunun üzerine işlemi yaptığım PTT Şubesine gittim. Oradaki görevliye durumu anlattığımda doldurduğumuz formdan iccid numarası ile bendeki numarayı kontrol ettik. Birebir uyuşuyordu. Orada müşteri hizmetlerini aradık ancak telefona cevap veren olmadı. Daha sonra sabit hattımdan müşteri hizmetlerini her saat aradım. Yaptıkları kontrollerde bir hata bulamadılar. Ama iccid'nin farklı olduğunu görüntülediler. Telefon ile yardımcı olamayacaklarını belirttiler. Problem bir kısır döngüye döndü. Zaten Cuma günü, mesai bitti, ben şehir dışına çıkmak zorundayım. Hafta sonu PTT şubeleri kapalı. Çok basit bir şekilde çözülecek bu sorunu çözemeyip mağdur edildim.

Murat
Murat
17 Aralık 2024 11:07

Pazartesi günü saat 9 civarı aynı PTT şubesine gittim. Oradaki görevli, ilgili birim ile görüştüklerini hattımın gün içinde açılacağını söyledi. Ofise döndüm ve öğlen müşteri hizmetlerini aradığımda bir gelişme olmadığını anladım. Farklı bir PTT şubesine gittim ve yeniden yedek hat başvurusunda bulundum. Akşam saatine kadar her iki saatte bir müşteri hizmetlerini aradım ancak aynı problem devam ediyordu. Akşam eve giderken başka bir operatörün şubesine uğradım ve numara taşıma sürecini başlattım. Numaram 3 gün içinde başka bir operatöre geçecek. İlk başta Pttcell den başka bir operatörden herhangi birinde olsaydım. 10-15 dakika içinde hallolacak sorun, Pttcell de 5. Gününde bile devam edebiliyor. Belki 2500 TL cayma bedeli ödeyeceğim ama 3-4 yıldır sorunsuz kullandığım Pttcell zor günde yanımda olamamış, bana hizmet verememiştir. Temel iletişim ihtiyacımı karşılayamadığım gibi e- devlet, bankacılık, Google hizmetlerine ulaşamadım. Mağdur oldum.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

PTT Bank Adres Değişikliği Yapmadı!

17 Şubat 2024 21:18
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
09 Ocak 2024 17:57
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 13:15

Süleyman