Yazarkasa Pos Ödeme Şikayeti

Profilo S 900 yazarkasa pos cihazını bir hafta önce kullanmaya başladım. Pos cihazında Yapı Kredi Bankası'nın uygulaması var. Maalesef Profilo yazarkasa QR kod ile ödeme kabul etmiyor. Profilo Pos Destek hizmetleri ile yaptığımız görüşmede, Profilo'nun sadece dört banka ile QR kod ödemesi anlaşması olduğunu öğrendik. Profilo gibi bir markanın QR ile ödeme çalışmasını bu kadar sınırlı tutması pek hoş değil. Günümüz şartları kolaylığı ve hizmet çeşitliliğini gerektiriyor. Profilo markasının banka adedini çoğaltarak bu eksikliğini gidereceğini umut ediyorum.

28 Ağustos 2024 14:11 (Şikayetten 2 ay sonra)

Merhaba Turgut bey; Görüşmemize istinaden sorunun giderildiğini belirttiniz. Tüm talep, öneri ve şikayetlerinizin çözümü için R2 Servis Müşteri Hizmetleri ekibimize haftanın 7 günü 24:00 saat ulaşabilirsiniz.

İnpos QR Kodu Ödeme Yok

İnpos firmasının karekod ödeme yöntemi, Yapı Kredi bankasıyla anlaşması olmadığını bilseydim tercih etmezdim. Servise ul...

İnpos QR Kodu Ödeme Yok
2 Destek4 Yorum

Propay Ödeme Teknolojileri Profilo S900 Ecr Yazarkasa Pos Şebeke Sorunu Ve Çözülemezliği

Profilo S900 ECR yazarkasa POS cihazı şebeke problemi, servisin müdahale edememesi ve destek hattının hiçbir şekilde yar...

Propay Ödeme Teknolojileri Profilo S900 Ecr Yeni Nesil Yazar Kasa Pos Silik Yazma Arızası

Bir ay kadar önce Profilo S900 Ecr Yeni Nesil Yazar Kasa Pos satın aldım ve kullanmaya başladım. İlk günlerde makineden ...