Semra sonuçtan hiç memnun değil

Propars İle Çalışmaktansa Deveye Hendek Atlatmayı Yeğlerim

25 Eylül 2024 13:03

Propars ile maceramız yaklaşık 3 yıl önce başladı. Elbette ki zorlu bir süreç olacağının farkındaydık ancak bu kadarını düşünebilmek imkansız ötesiydi. 3 yıldır hizmet almaya çalışıyoruz. Mağaza kuruluşlarımız ve panellerimizin tam olarak aktif olması tahminimce 1,5-2 yıl arası sürdü. Bu süreç içinde firma tarafından yapılacağı vaadiyle satın aldığımız hizmetler (panel ürün girişleri, hata uyarılarının düzeltilmesi, Amazon içinde mağaza kurma... vs.) içindeki neredeyse tüm işleri biz kendimiz yaptık. (Bunu biz yapabilen bir müşteri olduğumuz için mi yaptık yoksa tüm müşterilere bu şekilde mi hizmet veriliyor bilemiyorum.) Şu anda aktif mağazalarımız mevcut, bu mağazalara yeni ürün yüklemeleri yaptık, panelde hatalar var, yaklaşık 2 haftadır bu hataların düzeltilmesi için birilerinin bir şey yapmasını bekliyoruz. Mail atıyorsunuz, mailinize yanıt yok, telefon açıyorsunuz, telefonunuza dönüş yapan yok. Benim anladığım kadarıyla Propars size aktif olarak satış yapabileceğiniz altyapıyı sağlayabiliyor, kağnı hızında. Onlar için önemli olan danışmanlık satmak. Gelirleri bu satıştan olduğu için de danışmanlık sattıkları firmanın mağazaları aktifmiş, değilmiş, buradaki satıştan pay alacaklarmış pek umurlarında değil. Muhtemelen yeterli sayıda çalışanları da bulunmadığı için hizmet alabilmek için sabır taşı olmanız gerekiyor. Bir teknoloji şirketi hayal edin ki mailinize yanıt alamıyorsunuz, telefonlarınıza dönüş yapılmıyor ya da hayal etmeyin. Propars ile çalışın. Hayalleriniz gerçek olsun.

12 Ekim 2024 00:45 (Şikayetten 16 gün sonra)
12 Ekim 2024 10:38

Detaylı açıklamanız için teşekkürler. Ben de zaten hiçbir şey yapılmadı dememiştim. Hizmet kalitesinden şikayet etmiştim.   Belirttiğiniz tarihler ve istatistikler muhtemelen doğrudur, bunun matematiğini yapmakla uğraşamayacağım. Tüm bu süreç içinde aldığımız toplam sipariş 8, sürecin çoğunda mağaza kapalıydı ya da Amazon ve Propars paneller birbiri ile uyumsuzdu bu sebeple işler bir panel mevcut değildi. Yeni ürün yüklemesi yapıldığında hata veren ürünlerin düzeltmelerini sağlamaksa ömür törpüsü idi. Tüm bu süreçte, ürünler için ilan verip sipariş sayısını arttırmak, ticareti geliştirme çalışmaları aşamasına bir türlü gelemedik. Aslında siz de görüşme ve mail trafiği verileri ile bir anlamda beni doğrulamışsınız. Her şeyin yolunda olduğu bir sistemde herhalde bu kadar mail ve telefon trafiği olması pek olası değildir. Cevap mailinizde tarafınızdan her şeyin olması gerektiği gibi yapılmış olmasına rağmen panel kullanmayı bilmeyen ya da beceremeyen bizler yüzünden işler aksamış gibi bir imaj çizmişsiniz bunun gerçekle yakından uzaktan ilgisi olduğunu düşünmüyorum ayrıca mağaza ismimiz de dünyaca ünlü bir grubun adı olmasa gerek '' shadowhome Collections'' diye bir müzik grubu hiç duymadım varsa da yine benim cehaletime verin. Teşekkürler, iyi çalışmalar.

N11. COM'da Mağaza Açacakların Bilmesi Gereken Bir Durum.

30 Kasım 2023 13:33
Hakkı sonuçtan çok memnun

Hakkı
03 Kasım 2024 21:24
"Çok teşekkür ederim Didar hanım ve ekibi sorunumu çözdü"