Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Proktoloji Merkezi Basarisiz Flep Ameliyatı

07 Kasım 2023 15:03

Mayıs 2023'te yurt dışından hemoroid ameliyatı sonrası daralma nedeniyle İst. Güneşli Proktoloji merkezine gelerek 40.000 TL doktora ve 5000 TL özel hastaneye elden ödeme yaparak flep ameliyatı oldum. (10.000 İsveç kronu ve üzerini TL olarak ödedim) Arkadaşlar ödemeyi kartla yapmak istedim. Doktor kabul etmedi ve benim yanımda 4 tane kredi kartım vardı. Doktor, 'Ben anlamam, benim paramı elden ödeyeceksin. Ben Visa ve Master'a karşıyım, bunlar günah vesaire' deyince bende bankamatiklerden parça parça çekerek ödedim. Ameliyattan 2-3 gün sonra kanamalar arttı ve yakınlarda bir otelde 11 gün kontroller için kaldım ve her muayenede her şey normal ve bunlar geçecek denildi. Hatta proktoloji merkezinin içindeki hatıra duvarına yazı yazdırdılar, 'Sen iyileştin, mezun oldun' diye. 11. günün sonunda tekrar yurt dışına döndüm. Tuvaletimi yapamayacak duruma geldim ve aramalarımda parasetamol veya kas gevşetici al falan dedi. Sadece yardımcısı H. isimli kadını defalarca aradım, kendisine yazdım. WhatsApp'tan geri dönmedi ve en sonunda burada Stockholm'de hastanede fistül olduğunu söylediler. Bu doktor flep yapayım derken orada fistül oluşmuş, fistülün üzerine yapmış herhalde ve flep de açılmış tutmamış. Bu sefer flep çıkartmak için ameliyat oldum ve şimdi de tekrar fistül ameliyatı olacağım. Tuvaletimi yapamıyorum. İyice daraldı kanal, bin beter oldum. Keşke gelmeseydim, olmasaydım bu doktora. Bu doktor beni bitirdi, hem maddi hem manevi. Şu an çalışmıyorum, burada ameliyat falan olmak çok zor, aylarca bekleme sırası var. Allah'a havale ettim.

Yorumlar (6)

Kürşat
Kürşat

O hastane ile ilgili bende çok video izledim. Ramazan tarık ünsala mı ameliyat oldunuz?

Bekir

Ödediğim para mayıs 2023 de 2 bin dolara tekabül ediyor o zaman ben 10 bin İsveç kronu ve 21.500 TL de Turk lirası elden ödedim ne fatura verdi ne de başka bir şey yani 20 bin İsveç kronuydu bugün 2 bin dolardan fazla ayrıca ameliyat yaptığı özel hastaneye de ödedim ve muayenede ayrı para aldı çocuklarının kan parası olsun yazdım WhatsApp tan kendisine engelledi zaten. Mahkeme-i kübra da görusecez onunla inşallah.

Bekir

Evet doğrudur dediğiniz doktor.

Cengiz
Cengiz

Aynı sorun bende de var. Çok geçmiş olsun, anladığım kadarıyla tedavi için gidenlerden birçok kişi bu firma hakkında şikayet oluşturmuş. Çok dikkatli olmakta fayda var.

Doktoşa geçmiş olun :)

Proktoloji Merkezi Basarisiz Flep Ameliyatı

Proktoloji Merkezi Fissür Ameliyatı Hakkında

17 Temmuz 2023 11:27
Müge sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 23:02
A Life Hospital Etimesgut Personel İlgisizliği