Prof. Dr. Osman Develioğlu Doktorun Elden Aldığı Gayriresmi Tüp Bebek Tedavi Ücreti

10 Ekim 2023 12:154.821

Prof. Dr. Osman Develioğlu'na tüp bebek tedavisi için gittik. Bütün tetkikleri yaptırdık testlerimize baktı ilaç ve iğneleri kullanarak süreç başladı. Çok sert bir doktor olduğu için soru sormaya korkar durumda olduğumuzdan sadece görüşme sırasında verdiği anlık bilgiler dışında sürecin başından sonuna bizi neler beklediğini maalesef bilmiyorduk.

Süreç ile ilgili hiçbir bilgi vermemesine rağmen alması gereken parayı en başında istemiş ve özellikle elden alması gerektiğini belirtmiş 2.000-USD karşılığı TL olarak bizden para almıştır. Ödemeyi ise 11.09.2023 pazartesi sabah 09:00'da Pembemavi Hastanesi'nde yumurta toplama işlemi sonrası elden teslim ettik. İşlem sonunda ise yapılan ödeme akabinde fatura alacağımızı beklerken kurumsal bir hastane bildiğimiz Pembemavi Hastanesi'nde maalesef size fatura veremeyiz cevabını aldık. Sürecin sonunda durum negatif çıktığında ise doktorun bize yaptığı açıklama; sizde zaten çikolata kisti var o yüzden size ikinci tedavi protokol olarak 3 aylık yumurta takibi yapıp sonra toplamaya geçmeyi önerdi.

En başında çikolata kisti varsa neden bize bu tedavi protokolü uygulanmadı? Tabii ki daha fazla para almak için. Kendisine asla hakkımı helal etmiyorum ve gayri resmi elden aldığı 2.000- USD'nin karşılığında bizim hem vaktimizi hem umutlarımızı hem de paramızı aldı! Hiçbir vergisini ödemediği gayriresmi elden aldığı 2.000-USD için kendisini Maliye'ye de şikayet edeceğim!

2 Destek

Maya Kadın Hastalıkları & Doğum Hastanesi Tüp Bebek Tedavisinde Şok Edici Yanlış Bilgilendirme

Ben bu kliniğe ilk başvurduğumda ultrason muayenesi yapıldı ve eşime de spermiyogram testi yapıldı ve direk başka test y...

Yumurta Toplama Sürecinde Büyük Hayal Kırıklığı

11 Mart 2025 00:023.375

Antalya Tüp Merkezi'ne ve doktor K**** Bey ile H**** Hanım'ın tecrübelerine güvenerek gittik. 32 yaşındayım ve düşük yum...

2 Destek