Prof. Dr. Kadir Savan Muayenehanesi Memnuniyetsizliği

09 Ekim 2023 17:02

Eşim ile beraber tüp bebek tedavisi görmeye başladık normal de bilindik güzel bir hastane de tedavi görmeye başladık fakat sonrasın da şans eseri Kadir hoca ile tanıştık sonrasın da tedavimize Kadir hoca ile devam ettik güvenmiştik ikimiz de fakat bize ilaç tedavisi uygulamadan hemen yapabileceğini söyledi 1 tane bile olsa ben bulur yaparım dedi güvendik. Bizi muayene ettiği yer bambaşka sonra aracı gibi başka hastaneye yönlendirip orada işlemlerimizi ameliyatımızı yaptırdı burda zaten mutsuzduk o zaman direk o hastaneye gider daha uygun fiyata yaptırırdık niye aracı olup muayene edip hastaneye yolluyorsunuz. Neyse ameliyat oldu ama döllenme olmadı Kadir hoca ile tekrar görüşmeye gittik bize bir de ilaçlı tedavi edeceğini söyledi bir de öyle diyelim dedi ben zorla eşimden dostumdan borç alarak hayallerimiz uğruna topladık parayı bu kadar basit olmamalıydı tek ameliyat parası değil iğneler muayeneler hepsi boşa gitti hayallerimiz hepsi boşa gitti belki başta ilaç ile başlasaydık şu an evladımız kucağımızdaydı. Biz 1 sene sonra kendimizi toplayarak dün gece tekrar konuştuk eski hastanemize gideceğiz umarım her şey güzel olur.

Taha
Taha
26 Mart 2024 13:59

Allah'ıma şükürler olsun başka bir hastanede sürece başladık ve olumlu oldu olmasa da sorun yoktu çünkü gerekli bütün tedavileri uygulayıp işleme başladılar kesinlikle hakkımı size helal etmiyorum

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Tüp Bebek Sürecinde Hayal Kırıklığı Ve Sağlık Riski

Murat
03 Ocak 2025 01:05
Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

Prof. Dr. Tayfun Bağış Tüp Bebek Şikayeti

06 Şubat 2024 14:41

Maya Kadın Hastalıkları & Doğum Hastanesi Tüp Bebek Tedavisinde Şok Edici Yanlış Bilgilendirme

09 Ekim 2024 19:55

Dr. Mehmet Ali Akman Tüp Bebek Hüsranı