Op Dr. Abdullah Göymen Yanlış Teşhisi Yüzünden Giden 4 Yılım

13 Şubat 2024 02:55

İşinin ehli olmayan bir doktor tarafından muayene edildim ve tedavi gördüm. Sahne muayenesi ve işlemler tamamen gösteriş üzerine kurulmuştu. Maalesef, 4 yıl ve o dönemdeki 100.000 liram boşa gitti. Yanlış teşhis yüzünden iki kez tüp bebek tedavisi gördüm. Üçüncü tedaviye başlamadan önce başka bir doktora gitme ihtiyacı hissettim. Bana doğal yolla gebe kalamayacağımı söyleyen bu doktor (A******* G*****), başka bir sağlık sorunu için başvurduğum farklı bir doktor tarafından yanlış teşhis konulduğunu öğrendiğimde, doğru teşhis ile hamile kaldım. Şu anda iki yaşında, doğal yollarla gebe kaldığım bir oğlum var. Bu doktordan çektiğim sıkıntılar ve yaşadığım acılar yüzünden hakkımı helal etmiyorum. Yıllarımı ve paramı sadece para kazanma amacıyla harcadı. Şükürler olsun ki, şimdi çocuğum yanımda ve umarım bir daha böyle insanlarla karşılaşmayız. Ayrıca, randevu saatlerinde asla zamanında içeri alınmıyorsunuz. Şehir dışından geldiğim halde, yaklaşık üç saat beklediğimi hatırlıyorum. Doktorun lüks aracıyla geziye çıktığı zamanları hatırlatması da üzüntü vericiydi. Nasıl olup da birçok insanın bu doktordan memnun kaldığını anlamıyorum. Muhtemelen gösterişe önem veren ve işinin ehli olmayan insanlar tarafından tercih ediliyor olmalı.

Ozz
Ozz

Ben de sayfasında ki pozitif yorumlara güvenip gitmiştim. Yurt dışından gelen sigortasız hasta olarak, tüp bebek tedavisi için gittik. 1-Fatura vermiyor 2- Soru soramıyorsunuz çünkü sinirleniyor. 3- Hijyenik olmayan ameliyathane'de transfer oldum. Enfeksiyon kaptım ve tüm emeklerimiz boşa gitti. Ateşim çıktığında da WhatsApp'tan ilaç ismi yazdı. Reçetesini başka doktora yazdırmamı söyledi. Başka doktor yazmak istemedi çünkü yazdığı ilaç karışımını güvenli bulmadı. Halen WhatsApp yazışmalarımız ve tüm tahlillerimi saklıyorum. Hayatımın en büyük pişmanlığı. Gaziantep'te herkes biliyormuş, bir ben bilmiyormuşum.

Doktora Ulaşamama Ve Tutarsız Bilgiyle Yaşanan Güvensizlik

21 Temmuz 2025 11:27

Maya Kadın Hastalıkları & Doğum Hastanesi Tüp Bebek Tedavisinde Şok Edici Yanlış Bilgilendirme

09 Ekim 2024 19:55