Probat Aküm Kendiliğinden Bitti

01 Şubat 2024 16:27

İki buçuk yıl önce Yiğit Akü'nün ürünü olan Probat marka akü aldım. Akünün garantisi bitmesine üç ay kala aküm kendiliğinden boşaldı. Satın aldığım yere gidip akümün değiştirilmesini talep ettiğimde, satıcı beni servise yönlendirdi. Servis çalışanı aküde arıza olmadığını söyleyip, aküyü şarj ederek bana geri verdi. Yaklaşık sekiz ay sorunsuz çalıştı, ancak şimdi yine kendiliğinden boşaldı. Aküde sorun olmasaydı, ilk boşaldığında kendiliğinden boşalmazdı. Aküyü değiştirmek yerine şarj edip verdiler. Ben şimdi para verip tekrar şarj ettireceğim; eğer bu da çözüm olmazsa yenisini almak zorunda kalacağım. Bu mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

01 Şubat 2024 22:38

İki buçuk yıl önce Yiğit Akü'nün ürünü olan Probat marka akü aldım. Akünün garantisi bitmesine ortalama üç ay kala aküm kendiliğinden boşaldı. Satın aldığım yere gidip akümün değiştirilmesini talep ettiğimde, satıcı beni servise yönlendirdi. Servis çalışanı aküde arıza olmadığını söyleyip, aküyü şarj ederek bana geri verdi. Yaklaşık sekiz ay sorunsuz çalıştı, ancak şimdi yine kendiliğinden boşaldı. Aküde sorun olmasaydı, ilkinde kendiliğinden boşalmazdı diye düşünüyorum Aküyü değiştirmek yerine şarj edip verdiler. Ben şimdi yeni akü almak zorundayım bir akünün ömrü 4-5 yıl olduğunu biliyorum çok marş basan biride değilim Bu mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Teşekkürler.

Caner sonuçtan hiç memnun değil

Garantili Aküde Sorun Ve İlgisiz Servis Deneyimi

27 Ocak 2025 23:39
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Yiğit Akü'den Beklenmeyen Performans Düşüşü

Çağlar
20 Mart 2024 15:01
Yiğit Akü'den Beklenmeyen Performans Düşüşü
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Yiğit Akü'nün Kısa Ömürlü Performansı

15 Eylül 2024 13:58