Ece sonuçtan çok memnun

06 Şubat 2024 12:33
Ece'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim sorunum çözüldü benimle iletişime geçen müşteri temsilcisi çok kibardı”

Dokuz aydır kızıma Prima Harmonie bez kullanıyordum. Migros indirimlerinde arkadaşımın daha uygun fiyatlı tavsiyesiyle iki tane 136'lı Prima Aktif Bebek bez aldım. Bir paketini açtım, kız çocuğu olduğu için biraz daha özen gösteriyorum. Günlük beş-altı bez kullanıyorduk. Dokuz aydır hiç kızarıklık dahi olmamıştı Harmonie'de; fakat Aktif Bebek bezde fena bir kızarıklık oldu. İkinci günde bezden olabileceğini hiç düşünmemiştim fakat öyle bir duruma geldi ki, pişik çok fazla arttı. Zaten doktor kontrolümüzün zamanı geldiği için doktora götürdük. Mantara çevirmiş, bir haftada çocuğum tuvaletini yaptıkça yanıyor, sanırım ağlıyor hep. Doktor bir sürü krem verdi. Çocukta resmen travma oluştu. Prima beni hayal kırıklığına uğrattı. Çok üzüldüm, o kadar bez resmen çöp oldu. Paranın değil, ama çocuğun o hali psikolojik olarak beni de yıprattı. Bir daha tercih etmem.

06 Şubat 2024 16:14 (Şikayetten 3 saat sonra)
06 Şubat 2024 17:16

Furkan beye teşekkür ederim şikayetimle çok güzel ilgilendiler

28 Şubat 2024 11:12

Sayın Yiğit İ. , Belirtttiğiniz şikayetinize istinaden 28/02/2024 saat 11:11 de sizlere ulaşmaya çalıştık fakat ulaşamadık. Konuya ilişkin size yeniden 0 850 220 09 11 no'lu telefon numaramız üzerinden ulaşmaya çalışacağız. Prima Müşteri Hizmetleri

28 Şubat 2024 15:19

Emine sonuçtan çok memnun

Emine
28 Şubat 2024 11:32
"Telefonla görüştüğüm müşteri temsilcisi çok ilgili ve kibardı yaşadığım duruma çok üzgün olduklarını ilettiler bu da beni mutlu etti zaten sevdiğim bir markaydı her zaman kullandığım seriden kullanmaya devam edeceğim. Teşekkürler..."
Mehmet sonuçtan çok memnun

24 Kasım 2023 14:26
"İletişime geçen müşteri temsilcisi çok kibardı sorunumla ilgileneceklerini dile getirdiler memnun oldum. Teşekkürler."

Gökçe
20 Kasım 2023 17:42

Prima Bebek Bezlerinde Lekeler Ve Cilt Sorunu: Para İadesi Talebi

Gamze
30 Ekim 2025 01:29
Büşra sonuçtan çok memnun

Büşra
26 Aralık 2023 23:05
"Hızlı bir şekilde dönüş yapıldı ve yeni ürün gönderimi sağlandı. Teşekkür ediyorum ilgi ve alakaları için."