Poyraz Kartuş Toner Yazıcı Tonerim Beklenenden Erken Bitti

27 Şubat 2024 18:212.177
Abdullah'ın Teşekkür Mesajı
Şikayetim üzerine firma sahibi Süleyman bey aradı beni özürlülerini iletti. Sorunumla birebir ilgilendi. Yeni ürün gönderdi. Firma personelinden kaynaklanan bir sorunmuş benimki. Sahibi gayet ilgili samimi bir insan. Güvenerek alışveriş yapmaya devam edebilirsiniz. Her şey için teşekkürler.

Yazıcım için 7000 sayfa kapasiteli toner aldım. TS1102813910 numaralı sipariş numaram. 300 sayfa sonra silik yazmaya başladı. Toner doluluk oranı %20 gösteriyor. Müşteri hizmetleri bu durumu normal olarak değerlendirmiş. Her zaman aynı iş için kullandığım toner, bu kez 300 sayfada tükendi. Poyraz Toner'den sürekli alışveriş yapıyordum. Bundan sonra kesinlikle alışveriş yapmayacağım. Yapılan hatanın düzeltilmesi yerine, sorumsuzca cevaplar alan bir müşteri olarak mağdur oldum. Yazık.

Abdullah
13 Mart 2024 22:31

Toner Ürünü İade Edildiği Hâlde Ücret İadesi Yapılmadı

7 Ağustos 2025 15:001.008

"Teşekkürler"

Bitmeyen Kartuş Yüksek Maliyetli Toner Ve İade Sorunu

17 Şubat 2025 18:341.327

Bitmeyenkartus sitesinden aldığım ve 45 gün kullandığım Xerox marka yazıcının toneri 700-800 sayfa çıktı aldıktan sonra ...