Powerway Ürün Durduk Yere Çalışmadı!

07 Haziran 2024 16:27
06 Haziran 2024 07:58

Şarkı dinlerken arama geldi Bluetoothu kapattım telefonla görüştüm kısa bir süre içinde tekrar bağlanmak istedim bağlanmadı eşleşmeyi kaldırıp tekrar denedim Bluetoothta görülmedi cihaz beyaz ışık yandı belli bir süre sonra kesildi şarja taktım kırmızı ışık yanıyordu yani şarj alıyordu ama yine Bluetooth görülmüyor tuşlar çalışmıyordu auxu bilgisayara bağladım önceden bağlandığında çalışıyordu ama bu sefer çalışmadı başka cihazda denedim auxta veya bilgisayarda sorun yok direk powerway hoparlörde sorun var çok kullanmadım cihazı asla yere düşmedi evden çıkmadı tozlu ortamda bulunmadı cihaz çözüm istiyorum ama powerway şirketine ulaşamıyorum

08 Haziran 2024 15:19 (Şikayetten 22 saat sonra)
08 Haziran 2024 15:27

Mustafa bey merhaba, tarafınıza hattan müşteri hizmetlerimiz arama gerçekleştirmiştir. Fakat sizlere ulaşılamamıştır. Konu ile ilgili dilerseniz teknik servis MNG anlaşmalı kargo kodumuz ile servisimize gönderebilirsiniz. Teknik servis MNG anlaşmalı kargo kodu: 439632830

Powerway Propods5 Kulaklık Sorunu

08 Temmuz 2025 09:06

Aldığım Ses Bombası Hiç Çalışmadı: Işık Ve Ses Yok!

24 Eylül 2025 09:38
aldigim-ses-bombasi-hic-calismadi-isik-ve-ses-yok-1.jpg

Kısa Sürede Arızalanan Powerway Micro SD Kart Nedeniyle Fotoğraflarımı Kaybettim

Furkan
14 Aralık 2025 04:38
kisa-surede-arizalanan-powerway-micro-sd-kart-nedeniyle-fotograflarimi-kaybettim-1.jpg

Kısa Sürede Şarj Almayan Powerbank İçin Onarım Ve Değişim Talebi

Turhallı