Batuhan sonuçtan memnun

Porland Bağdat Caddesi Çalışan Terbiyesizliği

Porland Bağdat Caddesi Çalışan Terbiyesizliği
31 Aralık 2023 19:03

31/12/23 tarihinde saat 18.10 sularında Porland Bağdat Caddesi şubesinde alışveriş yapmak istediğimiz sırada, beğendiğimiz ürünün depoda olup olmadığını öğrenmek amacıyla kasada bulunan E*if isimli çalışana sorduk. Kendisi, ürünleri fazla fazla çıkarıp koyduklarını ve oradan seçmemizi söyleyerek yardımcı olmaktan kaçındı. Bunun üzerine kasadaki 2-3 kişilik sıranın bitmesini beklemeye başladık. Bu süre zarfında, aynı çalışanın diğer müşterilere de hoş olmayan bir tavırla yaklaştığını gözlemledik. Özellikle yaşlı bir müşteriyi oldukça rahatsız edecek şekilde karşıladığını fark ettik. Bu durum karşısında şaşkınlığımızı ve rahatsızlığımızı belirtmek isteriz. Yan sıradaki bir başka çalışandan yardım alarak ihtiyacımızı giderdik. Ancak E*if isimli çalışanın tüm müşterilere karşı sert tutumunu sürdürdüğünü gördük. Olayı daha fazla büyütmemek adına karşılık vermedik. Ancak bu çalışanın davranışları konusunda gerekli uyarıların yapılmasını talep ediyoruz.

02 Ocak 2024 09:03 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz gerekli aksiyonların alınması için ilgili birimler ile paylaşılmıştır. Kamera kayıtları incelenerek gerekli aksiyonlar alınacaktır.

02 Ocak 2024 10:20

Geri dönüşünüz için teşekkür eder, gelişmelerden haberdar olmak isterim.

02 Ocak 2024 19:20

Porland tarafından arandım. Bu kişinin dönemsel, part time çalışan kişi olduğu söylendi fakat yanlış anlaşıldı sanırım. Bahsettiğimiz kişi her gittiğimizde orada ve part time bir eleman değil. Bahsettiğimiz kişi olayın yaşandığı saatlerde müşteri kısmından bakıldığı zaman sol tarafta oturan orta yaşlı bir hanımefendi idi. Büyük ihtimalle mağaza müdürü olabilir, herkes yakalık takar iken o takmıyordu.

05 Ocak 2024 09:42

Değerli Müşterimiz, Şikayetinize istinaden personele gerekli uyarılar yapılmıştır.

08 Ocak 2024 12:24

Ayfer
15 Şubat 2024 11:16
İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem
03 Mart 2025 20:29

Porland Cevahir AVM'de Değişim İşleminde Hakaret Ve Kötü Muamele

Dilşad
27 Ağustos 2025 13:28
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
10 Aralık 2024 03:20