Polosmart Pgs 104 Kulaklık Senkron Veya Bağlantı Sorunu

27 Ağustos 2024 20:27

Dün kardeşimin doğum günü için BİM marketten Polosmart PGS 104 Professional Gaming Kulaklık aldım. Akşam hediyesini verdiğimde kulaklığın bir tanesinden ses geldiğini fark ettim ve bugün de 2 saatimi harcayıp internet üzerinde bilgi bulabilir miyim diye araştırma yaptım. Tonla deneme yaptım fakat hiçbir şekilde kulaklıklar tam senkron çalışmıyor. Sağdan ses geliyor, soldan gelmiyor. Sağı kapatınca soldan gelmeye başlıyor. İkisini birden kapatıyorum, önce sağ sonra solu açıp deniyorum ama nafile. Sorunumun bir an önce karşılanmasını diliyorum.

28 Ağustos 2024 10:07 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Polosmart ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

28 Ağustos 2024 16:30

Degerli Müşterimiz, İlgili birim tarafından irtibat numaranız aranmış, fakat ulaşılamamıştır. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletebilirsiniz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

BİM'den Aldığım Kulaklıkta Eşleşme Sorunu

28 Mart 2025 16:43