Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

BİM'de Satılan Polosmart Powerbank

BİM'de Satılan Polosmart Powerbank
01 Mayıs 2024 03:47

Çok yavaş şarj etmiyor. Satın alırken hızlı şarj özellikli yazıyordu değil hızlı şarj, şarj etmekte bile yetersiz. Telefon marka modele göre diye herhangi bir detay yok. İrsaliye ile beraber iade edin diyor BİM'in gönderdiği kutuda irsaliye dahi yoktu. Kimle iletişime geçip irsaliye talep edeceğiz BİM'e ulaşmak çok zor BİM teknolojik aletlerde pişmanlıktır bunu 2. Kez anladım.

16 Mayıs 2024 23:07

Polosmart powerbank servise gönderdim Xiaomi telefonumu şarj etmiyor diye hiçbir şey yapmadan geri göndermişler kutudan çıkan kablo ile denedim olmadı orijinal Xiaomi kablo aldım yine olmadı astarı yüzünden pahalıya geldi BİM ve polosmart'a bir daha asla bulaşmama kararı aldım. Serviste günlerce boşuna bekledim. Orijinal kablo ile deneyin diyor boşuna onca masraf ettim keşke en baştan güvenilir, ürünün arkasında duran bir marka alsaydım daha ucuza gelirdi. BİM irsaliye dahi göndermedi servistede yasal iade süresini aştık BİM'e ulaşıp irsaliye talep etmek istedim ulaşamadım maalesef 400 TL power bank için 500 TL kablo parası ödedim. Bilindik markalardan şaşmayacam.

02 Mayıs 2024 08:30 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Polosmart ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

08 Mayıs 2024 14:26

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

09 Mayıs 2024 19:04

Genel kontroller sağlandı teknik arıza gözlenmedi. Diye bir açıklama yazmışlar dolu telefonun şarjını boşaltıyor kendine hayri yok hızlı şarj yazmışsınız bir de elinizi vicdanınıza koyun cihazı deneyin değil şarj etmek olan şarjı bile tüketiyor. Kesinlikle bir daha bu markadan bir şey almayacağım BİM ve polosmart pişmanlıktır.

09 Mayıs 2024 19:16

Burhan bey not düşün ilgileneceğim dedi ama belli ki ya ulaştırılmadı ya da ilgilenmedi Çünkü bu cihazda sorun olmaması imkansız hızlı şarj olması gerekirken şarj dahi etmiyor telefonumu. Saatlerce takili olmasına rağmen şarjımı bitirdi üründe teknik bir aksaklık yoksa ürün şarj etmiyor demektir. Bu şekilde servisten dönerse çöpe atarım evde boş yere yer kaplamasının bir anlamı yok.

Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

BİM'den Alınan Polosmart Şarj Aleti Kısa Sürede Bozuldu, Garanti Ve İade Sorunu

Çiğdem