Gonca sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 21:08

Şok Market'ten almış olduğum Polisan marka Quartz plastik boya, marjinal gri renk, 10 litrelik boya üç kat sürmeme rağmen tutmadı. En küçük bir nemli bezle dokunduğumuzda bile rengi çıkıyor. Polisan'dan böyle bir ürün beklemezdim. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

profile profile
04 Mayıs 2024 09:46 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme yapılabilmesi için il-ilçe paylaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

04 Mayıs 2024 11:04

Kayseri Melikgazi

04 Mayıs 2024 11:38

Değerli Müşterimiz; Mesajınız bize ulaştı. Konu ile ilgili gerekli inceleme/değerlendirme sonrası tarafınıza dönüş yapılacağını belirtir, bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Polisan Kansai Boya San. ve Tic. AŞ

06 Mayıs 2024 10:35

Dönüş sağlanmadı polisana hiç yakışmadı bu

13 Mayıs 2024 11:34
Şok Marketten Alınan Polisan Quartz Pişmanlığı

Evettt dönüş sağlandı sağ olsun alper bey ilgilendi ama kısacası Polisan kendi ayıbını kabul etti markete satışa verdiğimiz boyalar en kötü segment üretmiş olmak için üretiyoruz onlarla Bodrum benzeri silinmeyecek sadece renk verecek alanları boyamanız gerekirdi (almasaydınız denmek istendi) cevabı verildi sonuçtan asla memnun değilim Polisan bu şekilde kendi ismine leke sürdü benim için bitmiştir

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
05 Haziran 2024 22:55
Polisan Boya Sorunun Giderilmesi İçin
Bahadır sonucu yetersiz buldu

Bahadır
02 Kasım 2024 19:16
Makbule sonuçtan hiç memnun değil

Polisan Quartz Boyanın Kalitesizliği

Makbule